Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

Návrh k webu

Z posledního vlákna jsem dostal inspiraci k problému množících se stále stejných dotazů,je to jen k zamyšlení,možná v podobné podobě by se s tím něco dalo dělat.Vůbec by mě nevadilo,kdybych kliknul na hlavní stránce na záložku diskuze a přivítala by mě nová stránka s nápisem "Než položíš otázku do diskuze,zkontroluj zde,jestli tvůj problém nebyl už řešen a možná vyřešen" a na této straně bych vypsal odkazy na třeba 50 nejčastějších otázek,dle aktuálnosti třeba půl roku zpět.Většinou nikdo nepoužívá vyhledávání a prskne otázku hned sem.Pak to tady znovu řešíme a ty dáváš odkaz,že už to tady bylo. Samozřejmě by se to muselo aktualizovat,technika jde dopředu,co je dnes vyloučeno,může mít zítra řešení.Jen tak k zamyšlení.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 12.11.2010, 08:11.59

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tomik535

Ta stránka by zbytečně zdržovala a pro kolemjdoucí znepřehledňovala fórum. Jinak ten problám je ve všech diskusích, všude je v pravidlech napsáno "nejdřív hledejte" a přesto nikdo nehledá. Je to pohodlnější, vyžaduje méně vlastního úsilí. Je to obraz nynější generace, která chce vše instantně, rychle a okamžitě a má na to nárok, neb je demogracyje.

skydedek
Registrace: 8/2010

Pozoruji to spíše u svých vrstevníků zprzněných socíkem...
Toto fórum je odjakživa chatbox.

Možná by stálo z to, udělat nějaký archiv, kde by se nejzajímavější věci ctrl-c ctrl-v ukládaly. Jednou za týden tady něco takového je, tak to tam jenom šupnout, do deseti neo dvaceti kategorií. Bez veliké práce.
Aspoň by konečně admin měl nějaký užitek a z nudy neprudil nesmysly jako je zrušení slova je.liman nebo vortimond na blacklistu. Oboje je jenom ukázka pýchy na vlastní moc. Nebo moč?

Antonín
Registrace: 8/2005

Antonín Opět musím dát R^ .
Možná by stálo z to udělat pořádnej vyhledávač a ne ten pokus o vyhledávač, kterej tu je. 30ti vteřinové omezení po prvním vyhledávání je hova.dina, to každého brzy přejde chuť něco hledat. Nemožnost vyhledávání dle jmena diskutujícího, další hova.dina.Kolikrát si pamatuji kdo to řekl ale nevím už jak to formuloval. Možná by také tomu napomohl počlivější výběr administrátorů. Uraženej admin není to správné ořechové, viz vartimond.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@pieerepetr
Podle mě to není vůbec špatný nápad. Vytypovat nejčastější problémy a s jejich řešením doplnit třeba stránku ABC o DEF. Ale příště tento návrh napiš do formuláře k webu popř. na redakční email. Má to totiž svůj důvod. Téma může být redakcí přehlédnuto a proto se k návrhu ani nemusí vyjádřit. Zvlášť když mu dáš tento název, který proto raději zedituji. Já o tomto nerozhoduji.

@kuba, stejně tak i všechny další návrhy.
Uraženej? Když myslíš :)

@Antonín, není to poprvé ani podruhé co znova pomlouváš práci vedení fóra. Pokud neumíš přednést své připomínky bez těchto pomluv, možná ti je budou snášet jinde.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

Nechci rýpat, ale:
1) připomínky nefungují
2) je uvedeno náhradní řešení - poslat mail
3) v kontaktech jsou pak maily dva - jeden na objednávky reklamy apod. (redakce) a druhý na technické problémy s webem (webmaster). Jako kontakt na připomínky a náměty je uvedený telefon :))) :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

RE: Návrh k webu

Tomik, K této myšlence (uraženej?) mě inspirovala délka trestu vartimonda oproti jiným. Nic jiného v tom nehledej.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Myslím,že zrovna tento návrh do diskuse patří!Dále si myslím,že kritika je taktéž nutná.Antonín ji dokáže "podat" velice slušně a stručně. R^
A o kvalitě a přehlednosti "webu" by měla především(případně si nechat slušně poradit) dbát(vymýšlet New návrhy)redakce a možná i admini....toť můj názor.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Jsem z toho ale opravdu moc smutný. Jestli panuje názor, že když se někdo (Antonín) vyjádří k práci admina, tak pomlouvá práci vedení fora, tak to opravdu nejsme na konci roku 2010 ale jsme v padesátých letech. Mám satelitní problematiku rád, věnuji se jí hodně dlouho a jako pamětník můžu odpovědně říct, že toto forum bylo před dvěma-třemi lety úplně někde jinde. A z toho je mi smutno. :crying:

Rudolf
Registrace: 2/2006

vyhodit Antonina za takovou blbinu, priznavam ze nemam cas cist vsechno ani chut hledat kde jeste krome tohoto vlakna koho pomlouval, ale trochu "zeleneho" nadhledu by neuskodilo.

nic ve zlem, samozrejme kazen a poradek je to hlavni :)))

milanm
Registrace: 3/2006

Vartimond, Antonín, a kdo nám vlastně poradí? ......třeba stará Blažková!

kuba

Může mi prosím Vís někdo napsat, co z níže uvedených slov co napsal Antonín uráží vedení fora až tak moc, že musel na black list?

Pozoruji to spíše u svých vrstevníků zprzněných socíkem...
Toto fórum je odjakživa chatbox.

Možná by stálo z to, udělat nějaký archiv, kde by se nejzajímavější věci ctrl-c ctrl-v ukládaly. Jednou za týden tady něco takového je, tak to tam jenom šupnout, do deseti neo dvaceti kategorií. Bez veliké práce.
Aspoň by konečně admin měl nějaký užitek a z nudy neprudil nesmysly jako je zrušení slova je.liman nebo vortimond na blacklistu. Oboje je jenom ukázka pýchy na vlastní moc. Nebo moč?

Rudolf
Registrace: 2/2006

Návrh k webu

Upravit vyhladavac na viac slov lebo vyhladavat podla jednoho slova je fakt somarina keby sa prispevky dali upravit aj po tom ked sa napisu lebo ked dojde k preklepu opravit sa neda.

ivan22
Registrace: 4/2008

To jste opravdu přehnal

snad to byl nějaký zkrat či co, ale trest pro Antonína Vám čest nedělá. Bohužel - v oblasti adminů nedošlo ke změně, po které osazenstvo volalo a doufalo. :((

VU+ UNO!

drejdl
Registrace: 8/2007

@Rudolf, ono to právě nebylo poprvé, jak sis mohl přečíst. Když jsem se ho zeptal na vysvětlení při jeho minulé pomluvě, tak neodpověděl. Mám tedy za to, že pravidla se kterými svobodně souhlasil, dodržovat nechce. Nikdo mu nebere jeho odborné kvality a může diskutovat znova. Jde to ale i bez těchto pomluv, jak je to jasně vidět u ostatních odborníků, kterým dodržovat pravidla nečiní žádný problém.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra