![]() |
|
Návrh k webuKdyž už se neví kudy kam, tak se zamkne téma. |
mirecek
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 529 |
![]() |
|
RE: Návrh k webua ty chceš dosťať po ušoch od tomíka :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Návrh k webune, prej chce kopnout do koule-na :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Návrh k webuKdybych dostal po ušoch, tak by to bylo potvrzení Rudolfa. |
mirecek
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 529 |
![]() |
|
RE: Návrh k webuObvykle se do takových keců, které nesouvisí se satelitním příjmem nezapojuji, ale udělám vyjímku. Toto i předešlé vlákno už mělo být dávno uzamknuto. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Návrh k webuKlucí, kdyby jste se všichni sešli v hospodě u stolu, tak se určitě zasmějete a opijete si držky R^ :8) (co se škádlívá....)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Návrh k webuopijete nebo rozbijete? :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Návrh k webuKazdemu podla chuti :)))Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Návrh k webuopijou a následně rozbijou.... :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
chci Antonina a Vortimonda za moderatory !hned ! co ty na to tome ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
TO:bublajsSouhlasím ,myslím že ani jeden z nich by neměl za měsíc"móresy" 007. Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Návrh k webu@bublajs, možná neuvěříš, ale já jsem každopádně pro. Nicméně to nezáleží na mě.Možná by to bylo i ku prospěchu věci, aby to poznali i z této stranky. Věřím, že by totiž rychle vystřízlivěli, až bych si já pak užíval svou svobodu slova. (pane dalko). Nicméně celé téma je mireckův spam, zamykám. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |