![]() |
|
Hokejový Německý pohár naživo již dnes na Sport1Myslíte, že bude v té mazanici vidět kotouč, neboli puk na ledové ploše? |
kakamil
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...jaasné a už to neni mazanice ked to berú od upc🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...Nějak jsem se nestačil povšimnout, budu muset navštívit očního lékaře. |
kakamil
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...Pro srovnání (nesrovnatelné) onehdá, myslím v neděli v podvečer jsem narazil na SERVUS TV HD na přenos rakouské hokejové ligy a to byl obrázek. Hoši na ledě se snažili, makali, ale hokej nebyl úplně top. Tak nějak si představuji pořad Hokej Buly živě. Co? Pane Zárubo z ČT. |
kakamil
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...inac nejake zapasy dava aj nemecka Sport1 (ex-DSF) kde ej dobry obraz...no ale kto by to pozeral s nemeckym komentarom :8) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...Vím o tom. Mám dojem, že také STV3 |
kakamil
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...Bude to vysíláno 4:3 a barevně... R^ ;PŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...inak vcera som pozera Cesko-Svedsko a celom fajn hokej, ale pokaslali to ti cesi na konci riadne...no evidentne im dochadzali sili |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...pokud na ledové ploše bude dostatek reklam tak jak v ČR extralize tak rozhodně se na to se zájmem kouknu a na touš ani nepomyslím |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...Prosím zastreľte toho komentátora, ktorý komentuje Švajčiarsko_Slovensko. Veď po každej vete sa ledva nadýchne. Myslel som že STV má slabých komentátorov ale toto je strašné. :scared: |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...tiez mi chyba ninaj :) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Hokejový Německý pohár naživo již dnes na...teraz to ide na stv ??? ved stv3 to ma davat 20,15 a tera by to malo ist na sport1 sk/cz |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
![]() |