![]() |
|
ARGUS VIPJaké máte zkušenosti s tímto přístrojem a jaká je kvalita obrazu v HD a SD? Momentálně vlastnim Showbox Vitamin 5000 DH a už ho mám plné zuby,neumí udělat pořádný soft do tohoto přímače. Rv |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: ARGUS VIPmyslis na ze argus vip jej nekdo udela? rekovi z edisionu je to ganz egal, a kdovi jestli ta firma nakonec nepojde v pizdu. drz se showboxu a muzes se spolehnout na sapro, ze v tom alespon neco dela |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE:ARGUS VIPMám ten príjmač obraz je dobrý ,Skylink nikdy žiadný problém,ale nedostaneš k nemu návod na obsluhu,ak ti to nevadí.Dalej nie je možné nahrat cez USB klúče,treba ručne cez DO.K SW je ích dost, môžeš si vybrat ktorý chceš. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: ARGUS VIPNávod se dá stáhnout "http://www.edision.sk"jinak obraz výborný sd a vynikající hd. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: ARGUS VIPNevím, že vždy se najde někdo, kdo zde bude zuby, nehty hájit nějaký šmejd. Kterým Showbox bezesporu je!Výrobce to skládá z kdečeho, co má zrovna po ruce. Nebo, jak jinak si vysvětlit, že dva naprosto stejné přístroje ze stejným softem nejedou stejně? Já jsem se se Showboxem trápil dost dlouho a když jsem ho prodal a koupil Golden Media, tak jsem nechápal, jak může nový přijímač s prvním Emu Fw, fungovat naprosto bezproblémově. Samozřejmě tento přístroj toho umí méně, než Showbox. Ale to, co umí, umí výborně. A k čemu je přístroj, který toho umí hodně, když z výroby nezvládá USALS a DiSEqC. A člověk musí dlouho čekat, až někdo vymyslí FW, s kterým to alespoň nějak pojede. Viz openboxforum.cz . A na SD Showboxy dodnes (po letech výroby) nikdo nevymyslel soft, s kterým by tyto přístroje fungovaly na 100%. Tak, jaké jsou vyhlídky s Vitamínem??? Navíc DO, s mizerným rozmístěním tlačítek, se hádá s kdečím (LG, GM, Ferguson). Jinak Argus VIP se chystám také v nejbližší době koupit. A je mi úplně jedno, zda výrobce brzy skončí, či ne. Momentálně jsou to, dle zkušenosti majitelů těchto přijímačů, výborné stroje, na kterých snad úplně vše jede, jak má. Tak, a teď mne někdo ukamenujte! VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Pro AlionProsímtě jaky by jsi mi doporučíl sat.recíver,a co AZBOX Premium+.Děkuji. |
Robo39
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
@Robo39Promiň, ale nemám žádné zkušenosti s Linuxovými přístroji. A osobně zastávám názor: "když už Linux, tak Dreambox". Uvažoval jsem o nějakém levném Linuxovém přístroji. Ale, co jsem z různých testů na netu zjistil (i ze zkušeností některých uživatelů), tak mi připadá, že tyto přijímače jsou mnohdy horší než přístroje bez Linuxu. Mnohdy tyto přístroje válcuje bezlinuxový Vantage.Člověk se musí v prvé řadě pořádně rozhodnout, co je pro něj důležité. Já třeba žádný Linux k životu rozhodně nepotřebuji. Já jsem plně spokojen s mým Golden Media UniBox 9060 se starou kartou Skylink a jak jsem již napsal, chystám se v nejbližší době koupit ten Argus a kartu Skylink ICE, abych měl dva přístroje a mohl jeden program sledovat a druhý nahrávat. VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
RE: ARGUS VIPZdravím chlapi mám na vás prosbu,chcem si kúpit Edision Argus Picolo Mini IP,ale neviem či sa dá aktualizovat softvér cez USB,kedže som nepostrehol USB na prednom paneli,ale iba vzadu.Vzadu je USB host.Díkes.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: ARGUS VIPjj alione, rychle si bez ten prijimac koupit a hodne stesti |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
@rj45Díky. Ale zas tak rychle to nepůjde. Teď musím ještě investovat nějaké peníze do jiných věcí, dokud není sníh (T90 + držáky na 60-ku stožár a konvertory s objímkama.VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
![]() |
|
@kostik123Mám Argus Vip som nahraval SW cez USB aj RS 232 dá sa to aj ked je USB vzadu.Malo by to tak byt aj na Picolo.Re:Ota6,každý výrobok na Slovensku sa musí predávat zo slovenským navodom na obsluhu asi aj v CZ.To že si ho môžeš niekde stiahnút neobstojí ved kažný nemusí mat internet :(( |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
TrnavaDíkes,ale ty máš tuším ako píšeš Argus Vip.Pozeral som stránku -http://www.edision.sk/porovnanie-prijimacov-argus a malo by to byť to isté ako Argus Vip.Mne dosť záleží aby sa softvér dal aktualizovať cez US,nechcelo by sa miu stále ked vyjde nový software vyťahovať Argus Mini IP SAT a aktualizovať cez rs232 :(( Tak ho tuším objednám a je to R^ Inak aj ja som z Trnavy,ale žijem v Čechách R^ R^ Pozdravuj TT. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Argus piccollo má aktualizaci SW přes USB.USB mají všechny Argusy vzadu, což je šikovnější nez ve předu, kde pak čouhá buď flash či drát na disk. Návod na obsluhu je cca 45 stránkový k jednotlivým přijímačům ke stažení ve www u prodejců. Jednoduchý dvoustránkový je s foto a posem je u přijímače, ať kupuješ v Německu nebo na Slovensku či u nás. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
@rj45@rj45:myslis na ze argus vip jej nekdo udela? rekovi z edisionu je to ganz egal, a kdovi jestli ta firma nakonec nepojde v pizdu. drz se showboxu a muzes se spolehnout na sapro, ze v tom alespon neco dela...A co Sapro tak významného pro showbox dělá? K tomu Tvému rekovi z edisionu jsem Ti už psal vícekrát, cca před půl rokem. Tak máme ještě cca 1 1/2 roku čas na vyhodnocení firmy německé firmy Edision, která sbírá jedno kladné hodnocení za druhým v německých odborných časopisech. Na Argus VIP vychází cca 1-2 měsíce nový SW, pro naše potřeby je dle mého názoru nejlepší 1.2.54, podpora výborná. Ještě doplním pro Kostik 123. Chceš koupit Argus piccollo mini IP. To jsou dva přístroje. Buď Argus piccollo s jednou UNI čtečkou, PVR, jednoduchý, miniaturní přijímač bez LAN, RS232 využitelný s druhým piccollem. Argus mini IP, dvě UNI čtečky, 2x slot na modul, LAN.... Všechny Argusy se vyznačují tím, že skoro vůbec nehřejí, malou spotřebou a hezkým obrazem. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
ojoj1Sorry,trochu som to domrvil z tým názvom.Teraz budem mať požičaný od známeho Edision Argus VIP,otestujem ho,podpora,ako číta Diablo CAM či nehreje,ICE karty,Gama karta atd.Podľa toho sa zariadim či kúpim Argus,ale pre moje potreby bude úplne stačiť Argus Mini IP Sat. :))) Je to to isté ako Argus VIP viď.porovnanie strojov o dva príspevky vyššie R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123kostik123:Argus VIP, otestujem ho,podpora,ako číta Diablo CAM či nehreje,ICE karty,Gama karta atd.Budeš mile překvapen, nehřeje, Diablo rozhodně nebudeš mít rozpálené, třeba jako ve Vantage...., karty co zmiňuješ zkousne bez problémů... Argus mini IP, záleží co od něj čekáš. Má jednodužší čip, ale zvládá co hledáš jako VIP. Podpora - každý 1-2 měsíce nové SW. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
![]() |