Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HDMI kabel

Koupil jsem Ferguson Ariva 100e hraje tam ČT1 HD,Nova HD mi nejde píše zakódováno,asi budu muset připlatit,mám starší kartu Skylink a pár německých programů ERSTE a tak.Problém je v tom,že mě to připadá stejné jako bez HD,jen že v rohu obrazovky je napsáno HD.Když vytáhnu kabel HDMI z resívru hraje to dál na scart.Má to tak být,nebo nač je tam potom ten kabel?

donutil
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HDMI kabel

Scart vyhoď...!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

NA TV přepni na hdmi vstup , proboha :scared:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

A to mas zapojene naraz scart aj HDMI ? Tak nechaj len samotny HDMI, scart vytiahni.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Musíš zvolit správný HDMI vstup.

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

suplujete manual,ma ho aj tv aj box.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Mám zaplé oboje,když vypnu scart nejde nic a kde se přepíná na televizi HDMI vstup?jako ručně na TV nebo dálkovým?HDMI vstup je tam jen jeden televize je Panasonic TX P42G20E

donutil

Tlačítkem av přepínáš vstupy ;P

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

donutil

na tu Novu HD v tvém případě musíš doplatit

Ufones
Registrace: 5/2010

....Tup.

Fikusak
Registrace: 7/2007

Tady si stáhni manuál a čti

http://diplodocs.cz/uzivatelska-prirucka-navod-k-obsluze/PANASONIC/TX-P42G20E-_%29

bigj

treba zvoliť v menu arivy rozlíšenie 1080 a zvoliť vstup HDMI na TV...Ale hlavne treba čítať návody a nie s každou hovadinou utekať na fórum :fuming:

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Je třeba nastavit TV a propojit ji kabelem HDMi s nastaveným satelitním přijímačem. Dále je třeba doplatit N@vu HD (www.skylink.cz). Je to poměrně jednoduché, ale udělat se to musí. ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

donutil-HDMI vstup je tam jen jeden televize je Panasonic TX P42G20E Viděl jsi tu televizi zezadu?Panasonic TX-P42G20E-HDMI vstup:4,YUV (komponentní vstup):1, SCART vstup:2,S-Video vstup:2 atd.Jeden HDMI je z boku,další vzadu.

habanero
Registrace: 6/2008

@donutil

Ty bys mě rozplakal...

Martin79

Chlapi nezlobte se,mám pár let před důchodem a su slepé jak patrona a na toto úplně blbé.Měl jsem ten HD kabel na televizi o jednu dírku níž.Při své inteligenci jsem myslel že nikam jinam se zapojit nedá.Už je to v cajku a jde všecko na hd kabel.

donutil

Ještě bych ale potřeboval vědět:dostal jsem před rokem tento odkaz"pokud máš HD přijímač, tak snad ti pujde na družici Astra 23,5 fr.11635 / H / 28500 9/10 ,, jestli nemáš HD jako já, tak máme smolnici, už nejde.Jde o Motors TV.Řekl jsem tomu televizákovi co mě to ladil ať to zkusí,on to naladil a tento program tam nebyl.Až poté jsem zjistil,že místo 9/10 naladil 11/12-to poslední číslo.Může to být tím?

donutil

Na HDMI kabel R^ hlavně že je to OK

bigj

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra