Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

HD:Atl.Madrid-Osassuna

ve 20:00 dnes na 10E 11222H 28500 5/6 DVBS2

Ufones
Registrace: 5/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD:Atl.Madrid-Osassuna

díkec...

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

7°E-HD to nie je :laughing: -ale PL~free...M.C - B.C... RTS1
11345H-27500

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

zmiňovaný altas 16°e premier lig nic

Digi Tv top platforma

satmana

rts

trochu se seká ;)

Digi Tv top platforma

satmana

mat

To radší budu koukat na český sport 2,a lepší je sport 1 NED c+NL,a úplně asi neljepší obraz je na TV+ bulgaria.A to se ba víme pouze o SD programech,Možnost je i v HD,ale nechci provokovat.Protože už vidím experty jak zde zase vyšilují!!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

to máš pravdu někteří exoti vůdči tobě nemají chybu R^

Digi Tv top platforma

satmana

satmana

Já mám taky chyby,a divil by ses jaké!!Ale když to tady někldy čtu a vidím co se tu děje a admin to ještě respektuje,tak si prostě dělám z lidí srandu,provokuji záměrně a každý si potom říká ,hery je zase opitý,.Ale věci se mají jinak víš???To tady ani nebudu rozvádět.Jsem fanda PL angl. a teď mě jedou v kanclu všechny fotbaly,které začali od 16 hod.a mohu říci vše OK,a proto mám z toho tady srandu!! R^ R^ R^ :))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

satmana

mám tu komplet skoro celé studium s více LCD televizory a více přístroji,kolik a proč je tu mám to nebudu rozvádět,to je můj problém!! :))

hery

hery

ty vole to se máš :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

kluci český

bežte radši na pivečko :))) život totiž neni jenom o TV !!! hodne zdraví vam všetkym ...jardo - pohoda klidek tabacek :))) :))) R^

WADER
Registrace: 12/2009

hery

ja ako admin si myslim ze som k tvojim vystrelkom docela tolerantny...

ako nehnevaj sa, na otazku aky primac Digi napisat: Ja mam digi cez CAM modul (parafrazovane) ... myslis si ze je to spravna odpoved?

to ze si sikovny, a vies si obstarat viacere packety v ramci EU, neznamena, ze do kazdej odpovedi musis vsunut ako to mas poriesene ty... myslis ze dotycneho to zaujima? ak by niekto polozil otazku ako ziskat ten alebo onen balik, kludne sa pochval, ale nemusis vsade vsunut to ako to mas... nehnevaj sa, je to mierne otravne

je tu x-ludi, ktori maju mozno cele EU "nebo" osefovane, a nemaju potrebu to vypisovat, niekedy sa zamysli, kde pouzit to ako to mas ty...

nic osobne proti tebe nemam, ale ... niekedy premyslaj, nie kazdy v odpovedi je zvedavy ako to mas ty..

uff, to "ako to mas ty" sa mi v tomto prispevku neako opakuje...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfasex

Beru Tvoje připomínka jako odborníka OK,Končím s těmi výše uvedenými mými názory a příspěvky,od teď budu odpovídat pouze na otázky kladené,stačí??? :8)

hery

hery

hlavne sa neurazaj, ja nic neprikazujem, ja len odporucam

myslim ze viaceri z nas vieme, ze patris k ludom ktori maju co povedat na fore parabola.cz (mysleno, ze vies poradit)

takze ak ludom pomozes oni budu len a len radi, a ak pride otazka ako na polske packety, tak to bude tvoja parketa, respektive ak sa objavi urcita novinka "alternativneho" primu, tak hor sa v prvom rade na parabola.cz...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

super,doufám že to hery konečně pochopí

buky
Registrace: 11/2008

alfasex to napsal moc pěkně a správně.
Zda se ten člověk bude tak chovat ukáže čas...

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

nebo příští pátek :laughing:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra