![]() |
|
Skylink Výměna-už OKTak kartu jsem si zaregistroval a jede již to bez problému.Žádné zamrzání se nekoná.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna-už OKMne tieš a aj next. :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna-už OKAke prijimace ? Aky firmware ? Karta v UNI ci v module ? Dik.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE:Skylink Výměna-už OKJá mám Topfield TF 7700HSCI ID 23422,FW 7.01.11,Modul:Irdeto Cryptoworks SMIT,zelený-SW:CW-STD-3.9.12m-2.Tot asi vše.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Skylink Výměna-už OK@saták1 - dobře že jsi dal vědět. Já měl dnes s nezaregistrovanou ICE před VC F1 totální černo na všech programech. Vše zakódováno. Musel jsem tam dá původní CW, abych měl alespoň SD Novu (shodou okolností to bylo ve stejném čase jako výpadek Novy HD). Po ukončení výpadku Novy HD jsem zkusil dát ICE zpátky a normálně se rozjela. Zajímavý souvislosti.Každopádně jsem zvědav, co odpoví technici ze Skylinku - jestli také nedoporučí právě registraci.... |
richtrj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: Skylink Výměna-už OK@saták - ještě dotaz - kdy přestaly ty hlášky - až po registraci nebo bylo vyzkoušeno vícero CAM? |
richtrj
![]() |
|
RE:Skylink Výměna-už OKzkošel jsem Modul Eurocam červenýv něm ICE karta nepracovala korektně tak jsem zakoupil Irdeto-CryptoWorks SMIT zelený na začátku problém se zamrzáním programů a hlášky Modulu které jdou i vypnout v menu SMIT-u.Po registraci v pořádku jak hlášky tak stanice.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
![]() |
|
RE: Skylink Výměna-už OKAha, takže problémy byly i na SMITu a opravdu definitivně zmizely po registraci.No jsem před stejným dilematem. CAM Technicrypt mi přijde SMITu až moc podobný (měl jsem SMIT starší verze a struktura menu a verzování SW je podobné jako vejce vejci). Takže přemýšlím, jestli to risknout, zaregistrovat a jestli problémy také definitivně zmizí jako v případě SMITu... Každopádně, díky za ten poznatek. |
richtrj
![]() |
|
![]() |