Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta =Výmena=

Zdravím vás borci, prosím vás, neviete mi povedať, či keď si preregistrujem starú kartu na túto novú, či mi pôjdu aj platené balíky nejakú dobu zdarma tak ako pri registrácii novej karty? ... Ďakujem

street
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta =Výmena=

Ano 20 dní. R^ :8)

fsat
Registrace: 2/2006

RE:Karta=Výmena=

Já jsem měl v knížečce s kartou ještě jednu s tím že získávám Bonus=placené programy na 2 měsíce zdarma.Tak asi tak no.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Tomu nerozumiem, ako este jednu? Myslis, este jednu kartu? Ja hovorim o karte "Vymena" nie o novej ICE karte ako novy zakaznik...

street

Tych 20dni co pise "fsat" znie celkom realne, ale 2 mesiace, neviem-neviem...bolo by to sice fajn, ale jedine pre zakaznika, nie SKYLINK ;-)

street

Tak ako som písal 20 dní karta výmena.

fsat
Registrace: 2/2006

podla mna sa oplati kupit rovno novu Skylink ICE kartu...okrem skoro 3 mesiacov zdarama platenej ponuky ti ostane este dalsia stara karta na neplatenu ponuku pre dalsi prijimac

radolaco
Registrace: 2/2010

RE:street

ne další karta ale takovej malej sešitek,na první stránce je napsáno že získávám jako Bonus placené programy na dva měsíce.Jo a je na něm pěkná fotka slečny Nikol :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Nerozumiem, kupoval si kartu "Vymena" , alebo novu ICE za plnu cenu? To je totizto rozdiel...sa mi nezda, zeby ku tej "Vymeme" davali 2 mesiace zadara...

street

Ale ta brožurka s logem "2 měsíce zdarma" u Výměny fakt je. Saták1 má pravdu. Já jsem Výměnu ještě neregistroval, takže nemůžu potvrdit, jak to doopravdy bude. Možná je to jen univerzální brožura pro všechny karty. Jak to doopravdy je, budu moct potvrdit/vyvrátit až to zaregistruju.

richtrj
Registrace: 1/2009

No práve, ja som len chcel vedieť ako dlho to pôjde, viem, že tam je nejaká doba, ale neviem aká, sused si to kúpil pred 2týždňami a zatiaľ mu to ešte ide, on si myslí, že mu to pôjde celé dva mesiace ako nová karta, ale ja pochybujem, takže o týžden budem múdrejší...ZDAR

street

20 dní .

robokop
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra