![]() |
|
Nejde eurosport na skylinkuahoj mám kartu skylink satelitní přijímač topfield 6000 všechny programy mi naladit jdou kromě eurosportu myslím že je to tím že je to na 19,2°E a já nevím jak na topotřeboval bych radu ale prosím abych to pochopil moc s v tom totiž nevyznám děkuji moc |
Janek45
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuJe to tím, že je to na jiné pozici, ale vzhledem k tomu, že jsi nám neřekl nic konkrétního, tak radu nečekej. Musíš mít monoblok nebo motor nebo 2x konvertor + DiSEqC nebo pokaždé přetočit parabolu. Ale doporučuji si někoho zaplatit.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkutakže to v menu ve vyhledávání programu nenastavím? |
Janek45
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuNie.Jedna vec je astra 23.5 a druha vec je astra 19.2.Mas 2 LNB alebo monoblock?Ked nie tak zabudni,musis dokupit.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkune !Aby se v menu dala nastavit stanice, musí parabola mířit přesně na družici, ze které ta stanice vysílá ! Eurosport je na 19,2 °E a ostatní programy Skylinku jsou na 23,5°E, což jsou dvě různé družice ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuCs link karta a máš všechny po hromadě, akorát MGM mi tam shází jinak se to dá.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuještě taková blbá otázka jak poznám že mám obě ty družice?mám už satelit dlouho tak nevíma druhá otázka s čím je nejsnažší manipulace s tím druhým lnb nebo monoblockem?abych to zvládl i já |
Janek45
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuPodle toho, jak se ptáš bude problém zvládnouti to i to ! Tady nahoře si najdi sekci ABC a poštuduj ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
jde tento eurosport z Astry 19.2°Ena skylink nebo upc u mě ani ťuk -mám chybu já?-dík |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Nejde eurosport na skylinkuano mas chybu ty..heh sila toto... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
Janek45A možná tě čeká ještě toto: https://www.parabola.cz/forum/topic-41445/ |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |