![]() |
|
EPG na Topfield 6000CRTento přijímač mi naprosto vyhovuje, ale štve mě špatné (neúplné) zobrazování EPG - chybí začátek. Víte někdo co s tím (mimo koupě jiného přijímače). Díky |
jodo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
re:Nevím to sice stoprocentně, ale klasicky zkus přehrát novější software, pokud to nepomůže, tak si myslím, že máš smůlu, pochybuji, že to bude někdo řešit.Je to mašinka za pár kaček, navíc má velmi mizerný čipset, který moc zázraků neumožňuje. V podstatě je to poslední z prodávaných přijímačů na trhu s licencovaným dekodérem Cryptoworks. SD už de facto odzvonilo. Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
TOPFIELD TF6000CRZDRAVÍM VÁSPROČÍTÁM TOTO FÓRUM A MÁM NA VÁS DOTAZ MÁM DOMA PŘIJÍMAČ TOPFIELD A V POSLEDNÍ DOBĚ MĚ PĚKNĚ ŠTVE VEČER HO VYPNU A RÁNO PO ZAPNUTÍ NA NĚM JDE POUZE TV NOVA OSTATNÍ PROGRAMY MUSÍM ZNOVU VYHLEDAT MŮŽETE MI PROSÍM PORADIT CO TO MŮŽE DĚLAT? DĚKUJU JJJARO |
JJJARO
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |