![]() |
|
SKY LINK-porucha kodera v BAproblém ECM...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAJsou to idioti tak at to pusti FreeOnAir nez to oprvejje svatek venku hnusne decka chtej koukat na bednu ! |
doga
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAToje fakt!! Neubylo by je, kdyby to počas opravd pustili všechno FTA - je to logický R^Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BANemate sediet pri TV, ale ist do prirody. Na pivo. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAne tohle je opravdu výsměch a samozřejmě až to opravěj,tak jako by nic a jede se dál,ale já co mám například předplacenou HD nabídku chci náhradu za dnešní den a tu dostanu glisníku |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAsamý Irdeto ale když nastane porucha a ještě k tomu ve svátek tak celej skylink padne na hubu tady je aspoň vidět jaký je rozdíl mezi satelitní službou a dvb-t |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BApro bojdaDÁVÁM 100 BODŮ TI za dobrý názor. Nekterý lidi kolem mne už používají Skylink jen simbolicky bez jakýkoliv balíčků a satelit používají když už ho mají jen na jiné družice a přešli na DVB-T kde je to stabylnější a Český programy i kvalita jim stačí . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAvsetko ide. |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BACelé dopoledne a i teď to na cryptoworksové karty šlo. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAA hlavně,když vypnou vysilače dvb-T na půl dne tak co budete říkat.Prágl to čeká 7.12.2010.Ústí zítra od 7.30 -14.30,Kleť 23.11 atd |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: SKY LINK-porucha kodera v BAJo a mobilní O2 dnes nešlo 5 hodin ve středních čechách!Myslíte ,že bude taky nějaká náhrada?! :laughing: Když se nikdo nemohl do této sítě dovolat? Asi si technika dnes dala taky svátek ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |