Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo téma - DivX

Zdravím všechny! Mám menší problém,teda né já,ale můj kámoš.Nahrál jsem mu dvd v Neru a byli to "soubory"v AVI.Po vypálení jsem to zkoušel na mém Pioneer DVR - 560HX a vše včetně MENU běželo,jak má.Pak ale nastal problém u mého známého.Má domácí kino Philips a tam mu to nechce ty "soubory" přehrát-stále to chce po něm nějaké heslo.Nevíte někdo, včem může být "zakopán pes"? Já to zkoušel na dvou "strojích" a nic to po mne nechce.Vždy se spustí zvolený zdroj ale na to "Fildovy" to chce heslo... Díky za vaše reakce a postřehy!!!

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo téma - DivX

to dom.kino asi nema cip na divx

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Jamess-nero nepoznam,nepotrebujem,nepouzivam-preto sa pytam,je to video.divx,alebo video.avi kodovane v divx?Lebo s avi by nie velmi stary filip nemal mat problemy,ked ma certifikat divx,tak ani s divx(kto tomu nechape,tak existuje aj format divx,aj ked je uplne zbytocny a nedokaze nic viac,ako avi)

Kasr
Registrace: 8/2008

divx je kodek a avi je kontajner.
jen pro upresneni

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Vypálil to jako data ve stejném formátu - to je jasné.
To bude nahrávka s příponou .avi (formát H.264). Je možné že to je .avi (starší formát Xvid nebo ještě starší DivX) a to ten Philips taky asi nezvládne přehrát. Tak další pokus bude z toho v Nerovision vytvořit DVD formát nebo výměna Philips

Standa2
Registrace: 5/2005

Tazatel pise-"Mimo téma - DivX (# 292)
Zdravím všechny! Mám menší problém,teda né já,ale můj kámoš.Nahrál jsem mu dvd v Neru a byli to "soubory"v AVI."
Su tam same nejasnosti-DIVX,DVD,AVI.CO ma vlastne za subor?AKO som pisal,nero nepoznam(nie,ze neviem,co to je,ale ho nechcem a nepouzivam,na napalovanie mi staci super soft Img burn,pripadne cd burner xp,a cely balik od nera iba zbytocne zaserie comp kodekmi,od nera mam rad a pouzivam jedine nero aac encoder),tak neviem,ci dokaze vytvarat subory .divx.
Bublajs-"divx je kodek a avi je kontajner. "-ano,väcsinou je to pravda,ale nie vzdy-existuje aj kontejner divx a pokial o tom nevies,tak to si skus stiahnut kodek divx a pouzi divx converter!
A samozrejme mohol vytvorit avi s kodovanim h264,co väcsina dvd playerov nepozna.A xvid,versus divx v avi nie je problem,to je uplne jedno,dôlezita je iba informacia o subore,takzvane fourc-hoci budeme kodovat do xvid,ale pouzijeme fourc divx,tak prehravace,co blokuju xvid to prehraju.A fourc sa da zmenit-v kodeku xvid je nastroj fourc changer,kto by to chcel skusat,tak radsej na kopii suboru-pri zlom nastaveni sa môze stat,ze "subor budete mat vo velmi zvlastnom rozliseni" a nepôjde prehrat:vlastna skusenost.A k divx-mam starsieho filipa(asi 4 roky), ten prehrava .divx,a viem,ze v menu se nieco o kodoch pre subory divx(ale asi sa jedna o riadne zaplatene a stiahnute filmy v divx,kde dostanete kod,aby ste to mohli prehrat).

Kasr
Registrace: 8/2008

Nevím,nevím ale některé dvd Philips přehrávají asi jen originál DVD nebo CD.Švagrová má Ph.a nic co je vypálené nepřehraje.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Ked už sme pri tých DVD Philips,chcem kúpiť Philips 3580.Máte to niekto doma,dokáže prehrať napalené dvd aj stiahnuty film z pc na USB?

jožo
Registrace: 5/2009

díky všem

za vaše reakce!!! Je to prostě starým Fildou-neumí přehrát DivX.A dokonce ani jeden 6let starý Panáč-u něj mne to překvapilo,ale prostě to neumí... Mějte se !

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra