![]() |
|
Kvalita HD na SkylinkuVčera jsem se dival na fotbal v 21hod na ARD HD a na Nově sport HD neskutečny rozdíl v kvalitě ve prospěch německé stanice. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na Skylinkua co si cakal. |
mik
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuJak je definován "neskutečný rozdíl"?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Autor: joscerNeskutečny rozdíl v kvalitě obrazu. |
emtech
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuTo jsem pochopil, že v kvalitě. Ale nevím, jak si představit ten NESKUTEČNÝ rozdíl. Ne že bych neměl HD. Ale asi je to velmi subjektivní hodnota.Jaký je pak rozdíl mezi ARD HD a Sport1? Jak je vyjádřen? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerbud mas LCD a rozdiel neuvidis alebo si clovek ktorý to nevidi a v tom pripade ti doporucujem navstivit odborneho lekara |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
@marek661. Mám LCD, 2. Nic jsem neporovnával, 3. Zrak mám velmi dobrý.Já chtěl jen vědět, jak je obecně definován NESKUTEČNÝ rozdíl, protože pro mě to znamená, že na NovaSport tedy nebylo vidět SKORO NIC. Toť vše. Tak si pro příště odpusť ty invektivy. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Kvalita HD na Skylinkusubjektivně si vyberu jak po sportovní stránce kvalitu tak po stránce tech.kvality obrazu a na to se koukám.Např se nedívám to co mě nebaví obecně,pak můžou dávat např.kvalitní hokej Sparta-Zlín v HD 1080p ale led počmáraný hodně reklamou ale na to se taky nebudu dívat poněvadž reklama mě nezajímá. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Autor: joscerVelky rozdíl v kvalitě obrazu abyste to pochopil. |
emtech
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuKamarat, porovnavas veci neporovnatelne. Zalezi totiz hodne na tom co sa vysiela. Ked na ARD HD pustia cesky film z minuleho tisicrocia, tak ako to robi NOVA a NOVA HD pusti nativy prenos napr. Tenisu, tak bude obraz krajsi na tej NOVE! Nativ je nativ a to nova nepusta. Keby tam bezal rovnaky program tak potom porovnavaj!Dalsia vec je tvoja poznamka "asi mas LCD a rozdiel nevidis". Ak si chalanisko myslis ze kvalitne LCD je nejak badatelne horsie ako Plazma, tak mas komplexy a svojou zaujatostou nikdy nepochopis pravdu. Myslis si ze LCD su spatne a nevidiet tam rozdiel v kvalite obrazu na spominanych kanaloch? Tak toho o LCD vela nevies. Ja by som napr. Plazmu ani nechcel, ale netvrdim ze nestoji za nic! Otazka je ak by bola pravda ze na LCD nevidis ten rozdiel, ci by skor neznamenalo ze dokaze obraz vykreslit lepsie ako ta tvoja plazma :). Uz sa toho tu pisalo dost o LCD a plazmach a ver mi ze zavery su, ze je skoro jedno co mas a zhodli sme sa ze plazmy zacnu mat vacsi vyznam az od urcitej velkosti obrazovky, pri mensich by som ja vzdy radsej volil LCD, pri vacsich Plazmu. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuUfonec,Billisk R^ten pocmaranay lad si mozu strcit.Je aj kvalitne LCD,len je drahsie.No a co?Niekto tu pisal,ze je zlozitejsie vyrobit plazmu a ze je vela zmetkov pri vyrobe pre zlozitost technologie.No ekonom by povedal ze za takychto podmienok nemoze byt lacnejsia.A predsa je,cudne nie,ak by to bolo o tolko lepsie..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuUfonec,Billisk R^ten pocmaranay lad si mozu strcit.Je aj kvalitne LCD,len je drahsie.No a co?Niekto tu pisal,ze je zlozitejsie vyrobit plazmu a ze je vela zmetkov pri vyrobe pre zlozitost technologie.No ekonom by povedal ze za takychto podmienok nemoze byt lacnejsia.A predsa je,cudne nie,ak by to bolo o tolko lepsie..... Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na Skylinkupěkně si napsal Bilysk, souhlasím. Mám LCD i plazmu a jak píšeš LCD malé 32 a plazmu 50. A ještě hodně záleží na tom jaký má člověk stb.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
Billyskod kolkych palcov by bola dobra plazma podla teba |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuTezko rici,nevidel jsem.Z kraje roku jsem nahraval soucasne fotbal PRESTON - CHELSEA z ITV HD a NOVA SPORT HD,tam jsem skutecne propastny rozdil videl. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuNo viděl jsem fotbal na ZDF HD a v obraze byli pozorovatelné "zelené šmouhy" - záběr na trávník. LCD televize s uhlopříčkou jen 82cm - nechtěl bych to vidět na větší - protože platí čím větší uhlopříčka - tím horší obraz a HD vysílání pokud nemá vysoký datový tok stojí za ... no a to vlastně platí i o SD - takže - k čemu jsou ty velké uhlopříčky když do nich nejde obraz ze satelitu OK? Asi na BluRay přehrávače ne? To platí o LCD i plazmě. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na Skylinkumjamriska - moj nazor ze LCD stiha s plazmou az do uhlopriecky 42 palcov, plazma zacne mat vacsi zmysel az nad 42" |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Kvalita HD na SkylinkuKdyž někdo napíše blábol - buď máš LCD a rozdíl neuvidíš... - je zcela zbytečné reagovat! Tím už o sobě a svých technických znalostech napsal opravdu mnoho... RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
Kvalita HDVčera futbal Argentina : Brazília na ARD HD bol obraz totálne nekvalitný.Na All Kass TV bol obraz zápasu perfektný.Casto to o TV prímači asi nebude. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
lubeccjak uvádíš v 2.větě taky si tak myslím |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Billyskvdaka, lebo uvazujem (sice nie v najblizsej dobe) kupit bud 42" alebo 50" zobrazovac, len stale nie som rozhodnuty |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
![]() |