![]() |
|
Karta IrdetoZdravim ,chcem sa opytat ,ta karta ice ide aj v systeme cryptowrks a aj v tom novom irdeto a ta najnovsia karta irdeto ide len v primaci podporujucom tento kodovaci system?Skratka pojde ta karta v homecaste CR200CI tusim, take nieke oznacenie to ma.Ta ice by tam mala ist bez problemou ,ak sa nemylim.Ide mi o to ,ci kupit teraz ice dokym sa daju este kupit.Dik |
peter94
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Karta Irdeto...tak tak kúp ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
CryptoworksPrijde mi, ze eltasat ma porad i klasicke cryptoworks karty, jestli jsem se neprehledl. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Karta IrdetoPo ICE přijdou jiné karty........Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Karta IrdetoNeunáhľuj sa, čas všetko vyrieši. Ja mám ten istý prijímač a čakám. Nepočúvaj zlomyselných radcov, ktorých je na tomto fóre plno. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE-mberEltasat byl první shop,který prodával přechodové karty ICE.Mám to ověřené,protože jsem je od nich bral.Nevím sice či má i starší karty Cryptoworks,ale na celé Moravě nebyly k zakoupení.A ti kdo je má či měl je má jen pro nejnutnější a VIP zákazníky. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
Barondokonce maj v nabídce a označeny jako skladem ještě starý modrý skylink karty a dokonce již mají v nabídce i CA modul irdeto na ty nový karty :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Karta IrdetoJa mam uz od utorka len ciste irdeto karty Skylink. |
ACD
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
Cryptoworkshttp://www.eltasat.cz/dekodovaci-karty/karta-skylink-hdPisou skladem. |
mber
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
![]() |