Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cslink - vypadly mi nektere programy

Poradi mi nekdo? Po roce jsem zapojil satelit. opticum7500cw a gitalku. (napis gital, 042956388xxxxx). Predplatil si vsechny programy a postupne behem asi dvou hodin vse najelo (15.11) . Pristi den prestaly hrat cinemax,csfilm,esp2,sport5. Nepomohlo vypnuti,zapnuti, vymaz a znovynaladeni programu. Na infolince mi poradili na ct1 ze mi poslou zapisy. Nepomohlo. Je ale divne ze mi to hlasi "bohuzel sluzba je nedostupna" to same jako u napr. discovery ktery je jen ve skylinku a ne hlasku "nemate pristup" jako kdyz jsem nemel programy predplacene. Napada nekoho neco? Uz nevim co mam delat. Diky predem za smysluplnou odpoved.

hopa
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cslink - vypadly mi nektere programy

zneuzijem tvoju temu.....skusal niekto dnes funkciu volitelna dlzka predplatneho???Spravili obmedzenie opat na minimalny pocet dni predplatneho = 5???

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Blooddog

nad tvojí otázkou už visí zde otazník 14 dní.

Ufones
Registrace: 5/2010

Žádný otazník nevisí, už je všechno jasný.
https://www.parabola.cz/forum/topic-55448/

sirda
Registrace: 11/2006

V tom case,ked to riesili,mne to este normalne slo..naposledy 14.11 som to uspesne tak aktivoval

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

co uz no....aspon som vyuzil bug co mali v systeme (keby to nechali dlhsie,mohol som mat Total na mesiac za 8 Eur , takto som mal len 1/2 mesiaca za 4)

Blooddog

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra