![]() |
|
cslink - vypadly mi nektere programyPoradi mi nekdo? Po roce jsem zapojil satelit. opticum7500cw a gitalku. (napis gital, 042956388xxxxx). Predplatil si vsechny programy a postupne behem asi dvou hodin vse najelo (15.11) . Pristi den prestaly hrat cinemax,csfilm,esp2,sport5. Nepomohlo vypnuti,zapnuti, vymaz a znovynaladeni programu. Na infolince mi poradili na ct1 ze mi poslou zapisy. Nepomohlo. Je ale divne ze mi to hlasi "bohuzel sluzba je nedostupna" to same jako u napr. discovery ktery je jen ve skylinku a ne hlasku "nemate pristup" jako kdyz jsem nemel programy predplacene. Napada nekoho neco? Uz nevim co mam delat. Diky predem za smysluplnou odpoved. |
hopa
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: cslink - vypadly mi nektere programyzneuzijem tvoju temu.....skusal niekto dnes funkciu volitelna dlzka predplatneho???Spravili obmedzenie opat na minimalny pocet dni predplatneho = 5???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Blooddognad tvojí otázkou už visí zde otazník 14 dní. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: cslink - vypadly mi nektere programyŽádný otazník nevisí, už je všechno jasný.https://www.parabola.cz/forum/topic-55448/ |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 939 |
![]() |
|
RE: cslink - vypadly mi nektere programyV tom case,ked to riesili,mne to este normalne slo..naposledy 14.11 som to uspesne tak aktivovalČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: cslink - vypadly mi nektere programyco uz no....aspon som vyuzil bug co mali v systeme (keby to nechali dlhsie,mohol som mat Total na mesiac za 8 Eur , takto som mal len 1/2 mesiaca za 4)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |