Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Doporucte HD prijmac se dvema tunery

Zdravim. Rad bych si upgradoval svuj satelitni prijmac. Momentalne pouzivam Orion HD PVR (mimochodem pekny srot) ktery jsem koupil v sade s kartou Skylink a parabolou. Rad bych si poridil nejaky lepsi prijimac. Musi umet prijimat HD programy, mit dva tunery a funkci PVR. Rovnez si na nej nechci brat druhou hypoteku :(( tak at neni nijak extremne drahy. Vlastne cim levnejsi tim lepsi. Predem diky za tipy! :8)

tommek
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

petr33

ked pouzije google tak mu to aj tak vacsinou najde iba obchody, ale tu dostane rady priamo od pouzivatelov tychto strojov a to su rady na nezaplatenie

mjamriska
Registrace: 4/2003

2 tunery

openox s7, možnosť spraviť z neho HDbox, octagon, atevio, podpora výborna a za solidnu cenu

maros30
Registrace: 1/2006

RE: Doporucte HD prijmac se dvema tunery

ja osobne by som siel do azbox hd premium+ ked uz 2 tuneri tak nech poriadny stroj,aj ked ma ukamenujete ale umna vitazi azbox + FC05 ;)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Je zajímavé že to vadí určitým expertům že?Nejlepší jsou kubíci a josceři-mě tem přijímač na rozdíl od tebe funguje.Co ten dotyčný hledal? Nic protoře je línej.Protože kdyby!! něco hledal tak napíše toto:VYBRAL JSEM SI TENTO PŘIJÍMAČ-JAKÝ JE-DOPORUČÍTE? :laughing: A silně začnu přemýšlet jestli má cenu sem chodit protože to začíná být ŽUMPA nesmyslů. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

ja sem budem chodit aj ked tu bude "zumpa nesmyslu", pretoze si vzdy precitam len tie temy ktore ma zaujimaju a ostatne necitam

mjamriska
Registrace: 4/2003

ja si myslim ze do toho bura bude jedno z tech lepsich reseni ta ariva. skoda ze to neumi sitovej disk, to by se pak dalo nahravat z obou na jedno uloziste.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

petr33

Já ale nepsal, že mi přijímač nefunguje. Já jsem s ním spokojen. Je fakt vidět, že jsi ten můj příspěvek tenkráte nečetl (nebo nepochopil).
Ale prostě zkus udělat jedno. Jestli používáš externí HDD na nahrávání, tak ho odpoj, k HD8 připoj jiný disk, a zformátuj ho také, abys na něj také mohl nahrávat. A pak připoj ten původní disk, jestli uvidíš "Moje nahrávky PVR". A o to mi jde. Nejde o formátování na FAT32 ani nic podobného.
Buď frajer a poraď, jak se dostat k tomu, že můžu k HD8 střídavě připojovat dva disky, přičemž chci na oba nahrávat pomocí Timeru.
Omlouvám se, že je to mimo téma, ale nechci zakládat nové vlákno.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

petr33

Re: A silně začnu přemýšlet jestli má cenu sem chodit protože to začíná být ŽUMPA nesmyslů.

1 ... Takové štěstí by nás potkalo?
2 ... Žumpa to je taky díky tobě.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kubo

já nejsem tvůj poskok tak si poučuj někoho jiného.Já mám svůj názor ty máš svůj tak tady nemachruj co můžu a nemůžu -tys admin? Tak mi akorát můžeš skočit na rajčák-jsem zvědav na tvé smysluplnné odpovědi. A buď od té dobroty vy..r se na mě.Já si budu psát co chci když to uznám za vhodné.Ona je nějaký ten pátek demokracie a pravda někomu nejde rádoby pod fousy. R^ :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

joscer

Externí disk jsem měl odpojený- připojil jsem disk od kamaráda a vše v pořádku.Otázka jaký je tam SW a HW.Co takhle skusit tovární nastavení? A začít od nuly?Já mám ale jen esko ty sx.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Ano, "Já si budu psát co chci když to uznám za vhodné." já taky, když dovolíš, ale narozdíl od tebe budu slušnej.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

no zdá se, že ten Argus VIP taky nebude za 5000 špatná volba..........
No a teď k tej žumpě........ nemůžu si pomoct, ale tu zde dělá hlavně nějakej petr33 :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

petr33

I tovární nastavení jsem zkoušel a od nuly začínal. Třeba to fakt dělá SXko a u Ska je to OK. Ale jestli to má jít i u SXka, tak to bude nějaká drobnost někde v nastavení, ale už jsem (snad) vyzkoušel vše.
PS: fakt mě nemusíš mít za (nevhodné slovo)a, znalosti jak v satelitní tak i PC technice mám opravdu dobré.

joscer

joscer

Na původníSW mi to taky nechodilo tak sem vytáhl jaký je tam aktuální: 2.40.0.10/1509/UL2.8.2.BL-3. HWje33.0

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Joscer

skus se podívat na konkurenční web avm..a ten Dagy2 je tam na ty TECHNISATY přeborník.Tam ti určitě v klidu poradí. R^

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

Mám i poslední SW, ale teď jsem ještě pročítával návod, jestli mě něco neťukne a všimnul jsem si tam odstavce "Specifikování média pro záznam". Z hlavy nevím co tam mám nastaveno, teď jsem v práci, takže to prozkoumám až večer, možná až zítra. Zřejmě to bude v tom.

joscer

joscer

to jsem taky na to myslel že někdy v návodu je takový zádrhel a člověka to hned netrkne, ozvi se jak to dopadlo -kdyžtak se spojím s Dagym a ten určitě poradí.Na to"Specifikování média pro záznam" se podívám -mám takové tušení že já tam mám něco jiného -uvidím. Ozvi se. :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Mascom 5300,5301

Já mám oba a zatím mohu jen doporučit... jen je nutno odkodovavat nahrávky, pokud je chces na delsí dobu

groal
Registrace: 9/2010

groal

to já mám 5301 taky, neříkám že je špatnej, ale dneska bych si místo něj pořídil asi hd-box 9300 a ještě by to bylo o trochu levnější, pokud bych si do něj chtěl koupit CA modul CRW, tak by to vyšlo cenově stejně. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

diky i ne

Pratele. Diky za vase prispevky. Mrzi me ze jsem nektere z vas svym dotazem pohorsil, ale urtice nejsem z tech co jsou lini googlovat. Ja jsem hledanim spravneho/vhodneho produktu stravil uz dost casu a myslim ze prave takovy muj dotaz smerovany k odbornemu foru jako jste vy k tomu patri. Nechapu proc se uzivatele, kterym se muj prispevek nelibi, nebo se jim zda zbytecny vubec zapojujou do diskuze? :fuming:
Proto diky tem co navrhli/doporucili urcity produkt R^ a nebo se me zastali R^
vsichni ostatni.... Rv :laughing:

tommek

Tak skus přijít s konkrétní věcí a nefňukej když ti někdo napíše pravdu takovéto dotazy se tady objěvují kolikrát za den- a každý ti doporučí něco jiného.Ty nemáš mozek aby si sám za sebe rozhodl či aby tady za tebe rozhodoval někdo? R^

slávista

nekteri by si meli s tema svejma projevama najit nejaky adekvatni misto k exhibovani, pac mam dojem ze jich tady prevelika skoda.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra