![]() |
|
SKYLINK-Ospravedlnenie k 17.11.2010Vazeny uzivatel,ospravedlnte prosim kratkodobu nedostupnost niektorych programov dna 17.11.2010, ktora sa tykala len niektorych dekodovacich kariet Skylink. Problem bol na technickom zariadeni mimo nasu kontrolu. V sucasnej dobe je vsetko v poriadku a plne funkcne. Dakujeme za pochopenie. Nasa spolocnost zabezpecuje technicku podporu vyhradne dekodovacich kariet Skylink a TT, a nie satelitnych prijimacov, ktore nepredava a ani nezabezpecuje ich montaz ci nastavenie. |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Billysk1. Snad i dítě pochopilo, že karta NEXT není primárně určena pro toho, kdo chce sledovat jen základ.2. Myslíš, že se dá ta karta prodávat za výrobní cenu? Ty bys to tak dělal, potažmo když ti ji ani dodavatel (irdeto) za to jedno éčko nedá, protože chce zaplatit za licenci kódovacího systému? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-Ospravedlnenie k 17.11.2010UPC direct mi svoju druhu kartu poslalo uplne zadara a mescane na nej platim 5.13€, ale spocitaj o kolko programov mam na nej naviac a nemusim si kvoli tomu menit svoju prvu kartu za novsiu za dalsi poplatok! |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: SKYLINK-Ospravedlnenie k 17.11.2010Mám modrou skylink,vždy mi vyhovovala bez problémů i společnost,vše se obrátilo v den kdy mě p.Glisnik nazval zlodějem a pirátem,protože nevlastním jejich přístroj.Mám i cslink,který mi tohle neprovádí,tzn.že modrou nechám dojet,áž zhasne udělám z ní škrabku,a to jen proto ,že si někteří "menedžeři" myslí že zežrali svět,vdyť je x jiných možností jak přijímat programy !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Spyko a BillySkSpyko a BillySk palec hore |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
Spykoproč lžeš? Glisník nikoho nenazval pirátem. Hovořil o pirátském příjmu za používání NELICENCOVANÝCH dekódérů. Ty takový příjem považuješ za legální? Pak samozřejmě pirát nejsi. Glisník vůbec nehovořil o JEJICH přístrojích. Ale obecně o přístrojích, které mají LICENCOVANOU čtečku.Co bys dělal, kdyby někdo ze sousedů měl nějaké zařízení, které by mu nějak umožňovalo sledovat televizi díky tomu, že ty máš předplaceno. Co bys dělal, kdyby ses to dozvěděl? Asi bys ho nazval pirátem. Nebo by ses ho zeptal, jestli mu ty programy stačí, že bys kdyžtak připlatil? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Joscerpleteš si pár věcí dohromady,p.G nazval všechny majitele s uni čtečkou a emu piráty,to nemá nic společného s licen. nebo nelicen.stroji,když zmizlo digi z emu,hodně lidí si chtělo koupit skylink,ale měli problémy s uni,chtěli jen ofico přijímat,takže nemluv o lži,pokud soused bude mít jakýkoliv přístroj-já to nemohu ovlivnit-špatné přirovnání./pokud mě neruší/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |