![]() |
|
k čemu tohle forum?Dobrý den.Zajímalo by mě k čemu je tohle forum,když se tady stejně někdo na něco zeptá a polovina lidí ho odpálkuje.Neslouží to tady k poskytování informací!?Ja třeba spoustě věcem nerozumím a když se chcu na něco zeptat,tak dostanu úplně jinou odpověď než co potřebuju Rv |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Toz tak na svete. Nekteri proste sezrali Salamounovo howno a museji to dat vsem okolo vedet. Jen se ptej, musis byt trpelivej.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Dneska nic vědět nepotřebuju.Už jsem se s tím ale setkal i u mě no.A jak to tady tak pročítám,tak je to hnus |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
LionelMtož to víš někteří satmatadoři už několik rokú se tady tím tématem a problematikou třeba jen tak baví a někteří z nudy placají i táraniny. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Prečítám a zasmejemten ktorý už získal vedomosti tu na Parabole a už mislý že všetko vie ten ti nepomôže ešte sú aj taký ktorý radi pomôžú :))) |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 735 |
![]() |
|
k čemu tohle forum?To sa nedeje len tu. |
lubecc
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
k čemu tohle forum?Přesně tak tohle forum je o ničem,tady se jen skoro každý předvádí jaký je (nevhodné slovo) taky jsem to několikrát zažil viz několik slovenských bratrů každý ví o kom je řeč.A admini jim to tolerujou hnus fialový s tečkou. |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
k čemu tohle forumZdravím já mám jinou otázku proč né toto forum mě osobně mnohokrát pomohlo a jsou tady lidé kteří dávají dobré rady a jsem rád že takové forum existuje! |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?to je ale skoro všude....zde je to nejvíce "na očích" protože je to zde nejpřehledější....Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Co clovicek to nazor a jina povaha, tak cemu se divis? Zkus cestou ve meste kazdeho pozdravit. Jak asi dopadnes? A taky je nepostrilis.Nevsimej si negativnich ohlasu a cucej co potrebujes. Trh ja nasycen a doby kdy z pristroje putovaly tisice do kapsy prodavacum jsou tytam a bude hur. A ti nervozni co umi malo, se biji o kazdou stovku je jim jedno jakym zpusobem. Nevsimat, usmat se a byt nad veci. Zivot je jupi R^ Hlavu vzhuru Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
cb21Vítám tě nazpět!!! Svůj názor jsem tady již několikrát psal. Jsem z toho trochu smutný, přesto jsem tady dost často. Chtělo by to trochu více toterance a méně šikany. :) |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?sekcia diskusia je taka aku si ju my citatelia a prispievatelia vytvorime ... to ze par jedincov si chodi na internet (vseobecne) riesit svoje osobne komplexy z realneho zivota, tomu bohuzial nejde zabranit...nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Jednoduchost !!!! Lidu !!! A co sekce FÓRA - tam to najdete !!! :bomb: Co je, co je !!! Plác, plác !!! :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?spousta lidí by poradilo , jenže než se nechat urážet od těch "odborníků a rejpalů " tak se na to radši vykašlou . |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Máš pravdu, mnohí tu človeka tak znechutia, že radšej sklopí uši a odíde. Čo sa dá robiť, s blbcami boj nevyhráš, ale vdať ho nesmieš. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Je to forum,pro tak zvané rychlé informace,spíše upozornění,že se něco někde děje.Má svou nezastupitalnou roli,pro získání základních informací,kdo začíná a neví kde hledat,tak zvaně,na první nakopnutí a je to děláno,tak zvanými pokusy o zábavnou formu,o čemž se někdy nechá s úspěchem pochybovat. :) :laughing: R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Jo pravda je, že "štváči" zde na webu jsou. Ale kolikrát ta pohodlnost - lidu - s--e !?!? Jsou jiné weby kde to zjistit a poučit-se !!! I zde na ně jsou odkazy !!! Jiní ani nevědí, co je na modré liště!!! :ogre: R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Řeknu to slušně - na 2 věci Rv proto sem ani vůbec nelezu. I grafika a přehlednost je přímo otřesná - spíše začátečnická. A že se potřebují rádoby odborníci občas vyřádit - jo to znám z vícero webů, ostatně nic nového. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?vy dva chytraci, co kdyby jste misto mleti hubou radeji neco udelali pro zvyseni kreditu zdejsiho fora!! Co vas znam, delate spis opak. Violista tuplem!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
ViolistaJá jsem s grafikou spokojen, jsem tu od spuštění webu, a už z dálky vím kde jsem. Na mobilu žádné dlouhe načítání, vše jak má být. Změny ala flash kreace, nepotřebuji. V jednoduchosti je krása a hlavně přehled.A teď tu sepiš co není přehledné? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?ale stejně je fascinující jak se někdo pořád cpe někam kde se mu to nelíbí, nebo tomu nerozumí, nebo ho tam nikdo nechce... a pořád tam leze a pořád otravuje jak je to podle něho nanic :D asi to bude nějaká psychická porucha, že Štěpáne :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
@davidkrizPřiznám se, že jsem pár dnů nenapsal ani písmenko, protože se dostavil tzv. syndrom vyhoření a rozhodl se proto pro změnu přístupu. V mých časových možnostech se snažím o dodržování pravidel a hlavně přehlednosti fóra. Nesnažím se už věčně napomínat kde kdo o kolik "přestoupil" pravidla, dookola upozorňovat, že se tento problém řeší "hned" až na druhé stránce apod. Neuvádím již zdůvodnění svých rozhodnutí. Ta jen dávají prostor k dalším zbytečným hádkám zde na webu, které jsou nezajímavé a sobecké vůči těm, co zde opravdu hlavně hledají informaci, nebo chtějí pomoct. Prostě smažu, vyhodím a buď si to do příště uvědomí nebo ne.Pod tvůj příspěvek si tedy dovoluji se podepsat! Ahoj Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Že tě to fascinuje je sice hezké ale Tebe se fakt ptát nebudu. A kvůli Tobě sem rozhodně nechodím - Mistře Světa. |
Violista
![]() |
|
To JuzekJo, pro mobil je to super - to chápu. :))) Ale jako graficky pro PC je to hodně velká bída. Nic ve zlém, jen můj názor. Místnímu webu to rozhodně nic nepřidá, spíše naopak. :-/ |
Violista
![]() |
|
Violista"Místnímu webu" (jak zdejší diskusi nazýváš) rozhodně nic nepřidaj tvoje příspěvky. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
Violista"Místnímu webu to rozhodně nic nepřidá, spíše naopak."No pak tomu musíš rozumět, protože ty jsi jak ten grafický design :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |