Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

k čemu tohle forum?

Dobrý den.Zajímalo by mě k čemu je tohle forum,když se tady stejně někdo na něco zeptá a polovina lidí ho odpálkuje.Neslouží to tady k poskytování informací!?Ja třeba spoustě věcem nerozumím a když se chcu na něco zeptat,tak dostanu úplně jinou odpověď než co potřebuju Rv

LionelM
Registrace: 9/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: k čemu tohle forum?

Toz tak na svete. Nekteri proste sezrali Salamounovo howno a museji to dat vsem okolo vedet. Jen se ptej, musis byt trpelivej.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Dneska nic vědět nepotřebuju.Už jsem se s tím ale setkal i u mě no.A jak to tady tak pročítám,tak je to hnus

LionelM
Registrace: 9/2010

LionelM

tož to víš někteří satmatadoři už několik rokú se tady tím tématem a problematikou třeba jen tak baví a někteří z nudy placají i táraniny.

Ufones
Registrace: 5/2010

Prečítám a zasmejem
ten ktorý už získal vedomosti tu na Parabole
a už mislý že všetko vie ten ti nepomôže
ešte sú aj taký ktorý radi pomôžú :)))

Vladi
Registrace: 8/2006

k čemu tohle forum?

To sa nedeje len tu.

lubecc
Registrace: 7/2008

k čemu tohle forum?

Přesně tak tohle forum je o ničem,tady se jen skoro každý předvádí jaký je (nevhodné slovo) taky jsem to několikrát zažil viz několik slovenských bratrů každý ví o kom je řeč.A admini jim to tolerujou hnus fialový s tečkou.

donkarlos
Registrace: 2/2008

k čemu tohle forum

Zdravím já mám jinou otázku proč né toto forum mě osobně mnohokrát pomohlo a jsou tady lidé kteří dávají dobré rady a jsem rád že takové forum existuje!

jerabek
Registrace: 1/2010

to je ale skoro všude....zde je to nejvíce "na očích" protože je to zde nejpřehledější....

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Co clovicek to nazor a jina povaha, tak cemu se divis? Zkus cestou ve meste kazdeho pozdravit. Jak asi dopadnes? A taky je nepostrilis.
Nevsimej si negativnich ohlasu a cucej co potrebujes.
Trh ja nasycen a doby kdy z pristroje putovaly tisice do kapsy prodavacum jsou tytam a bude hur. A ti nervozni co umi malo, se biji o kazdou stovku je jim jedno jakym zpusobem.
Nevsimat, usmat se a byt nad veci. Zivot je jupi R^
Hlavu vzhuru

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

cb21

Vítám tě nazpět!!! Svůj názor jsem tady již několikrát psal. Jsem z toho trochu smutný, přesto jsem tady dost často. Chtělo by to trochu více toterance a méně šikany. :)

Rudolf
Registrace: 2/2006

sekcia diskusia je taka aku si ju my citatelia a prispievatelia vytvorime ... to ze par jedincov si chodi na internet (vseobecne) riesit svoje osobne komplexy z realneho zivota, tomu bohuzial nejde zabranit...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Jednoduchost !!!! Lidu !!! A co sekce FÓRA - tam to najdete !!! :bomb: Co je, co je !!! Plác, plác !!! :)

CES
Registrace: 4/2007

spousta lidí by poradilo , jenže než se nechat urážet od těch "odborníků a rejpalů " tak se na to radši vykašlou .

Dukan
Registrace: 11/2009

Máš pravdu, mnohí tu človeka tak znechutia, že radšej sklopí uši a odíde. Čo sa dá robiť, s blbcami boj nevyhráš, ale vdať ho nesmieš.

Karner
Registrace: 3/2010

Je to forum,pro tak zvané rychlé informace,spíše upozornění,že se něco někde děje.Má svou nezastupitalnou roli,pro získání základních informací,kdo začíná a neví kde hledat,tak zvaně,na první nakopnutí a je to děláno,tak zvanými pokusy o zábavnou formu,o čemž se někdy nechá s úspěchem pochybovat. :) :laughing: R^

zzaner
Registrace: 9/2006

Jo pravda je, že "štváči" zde na webu jsou. Ale kolikrát ta pohodlnost - lidu - s--e !?!? Jsou jiné weby kde to zjistit a poučit-se !!! I zde na ně jsou odkazy !!! Jiní ani nevědí, co je na modré liště!!! :ogre: R^

CES
Registrace: 4/2007

Řeknu to slušně - na 2 věci Rv proto sem ani vůbec nelezu. I grafika a přehlednost je přímo otřesná - spíše začátečnická. A že se potřebují rádoby odborníci občas vyřádit - jo to znám z vícero webů, ostatně nic nového.

Violista
Registrace: 7/2007

vy dva chytraci, co kdyby jste misto mleti hubou radeji neco udelali pro zvyseni kreditu zdejsiho fora!! Co vas znam, delate spis opak. Violista tuplem!

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Violista

Já jsem s grafikou spokojen, jsem tu od spuštění webu, a už z dálky vím kde jsem. Na mobilu žádné dlouhe načítání, vše jak má být. Změny ala flash kreace, nepotřebuji. V jednoduchosti je krása a hlavně přehled.

A teď tu sepiš co není přehledné?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

ale stejně je fascinující jak se někdo pořád cpe někam kde se mu to nelíbí, nebo tomu nerozumí, nebo ho tam nikdo nechce... a pořád tam leze a pořád otravuje jak je to podle něho nanic :D asi to bude nějaká psychická porucha, že Štěpáne :laughing:

davidkriz
Registrace: 8/2009

@davidkriz

Přiznám se, že jsem pár dnů nenapsal ani písmenko, protože se dostavil tzv. syndrom vyhoření a rozhodl se proto pro změnu přístupu. V mých časových možnostech se snažím o dodržování pravidel a hlavně přehlednosti fóra. Nesnažím se už věčně napomínat kde kdo o kolik "přestoupil" pravidla, dookola upozorňovat, že se tento problém řeší "hned" až na druhé stránce apod. Neuvádím již zdůvodnění svých rozhodnutí. Ta jen dávají prostor k dalším zbytečným hádkám zde na webu, které jsou nezajímavé a sobecké vůči těm, co zde opravdu hlavně hledají informaci, nebo chtějí pomoct. Prostě smažu, vyhodím a buď si to do příště uvědomí nebo ne.
Pod tvůj příspěvek si tedy dovoluji se podepsat! Ahoj

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Že tě to fascinuje je sice hezké ale Tebe se fakt ptát nebudu. A kvůli Tobě sem rozhodně nechodím - Mistře Světa.

Violista

To Juzek

Jo, pro mobil je to super - to chápu. :))) Ale jako graficky pro PC je to hodně velká bída. Nic ve zlém, jen můj názor. Místnímu webu to rozhodně nic nepřidá, spíše naopak. :-/

Violista

Violista

"Místnímu webu" (jak zdejší diskusi nazýváš) rozhodně nic nepřidaj tvoje příspěvky.

sirda
Registrace: 11/2006

Violista

"Místnímu webu to rozhodně nic nepřidá, spíše naopak."

No pak tomu musíš rozumět, protože ty jsi jak ten grafický design :D

davidkriz
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra