![]() |
|
k čemu tohle forum?Dobrý den.Zajímalo by mě k čemu je tohle forum,když se tady stejně někdo na něco zeptá a polovina lidí ho odpálkuje.Neslouží to tady k poskytování informací!?Ja třeba spoustě věcem nerozumím a když se chcu na něco zeptat,tak dostanu úplně jinou odpověď než co potřebuju Rv |
LionelM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 208 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@sirdaTo jsme se jaksi potkali názorově i časově :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
davidkrizŘekneš taky někdy něco občas i k tématu? Zase nic ... jako obvykle že jo. S názorem "LionelM" souhlasím. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
neskutečné!proč sem teda někteří pisálci lezete,když se vám "tady" nelíbí? Také nelezu do hospody,kterou nensáším či se mi nepozdává.A nikdo ti tady na tvůj dotaz neodpověděl??? Hmmm,co takhle prostudovat "historii" a najít si to...A že je to tady graficky "otřelé"? A co jako! Jak písnul Juzek-i pro mob je to bezva ..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Asi jsi v jiné sekci,tady je diskuse,od slova diskutovat na téma,není tady žádná neplacená poradna"Neslouží to tady k poskytování informací!?" ne neslouží a nikdo ti sloužit nebude,pokud ano je to každém z nás,pokud něčemu nerozumíš,hledej a čti,abys byl chytřejší,nebo si zavolej odborníka R^ R^ R^ ,chytrému napověz,hloupého nakopej R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?Nad tím se taky vždy směju, když každý postižený typu Violisty všude rozhlašuje, že diskusní fora jsou na to, aby si tam lidi chodili pro rady. Dle názvu jsou diskusní fora na diskusi :) Na rady jsou poradny. Znáte někdo satelitní a anténní poradny? Já tedy ne... čím to bude? Že by to bylo tím, že nejde na dálku skoro vůbec radit?! :) |
davidkriz
![]() |
|
violistaTo, že Ty souhlasíš s LionelM, který je tu registrovaný měsíc a hned si myslí, že to tu (nebo na jakékoli jiné diskusi) "slouží k poskytování informací", neznamená vůbec nic :DNapřed musíš někoho ukecat, aby ti ty informace poskytoval :D Tak zavolej, až někoho takového najdeš... kdo je má, tak je jen tak nedá, zvláštní, že "informace" rádi poskytují ti, co je nemají :D (jako třeba často Ty). Určitě máš třeba informaci, co je to Secam, nedávno to totiž komusi popisovals (radils) na konkurenčím foru :) Můžeš mi to prosím vysvětlit? Přece to tady slouží na rady a poskytování informací :laughing: Díky předem! |
davidkriz
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?mně se tady líbí a komu ne nikdo vás nenutí R^ |
traub
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?"Řeknu to slušně - na 2 věci Rv proto sem ani vůbec nelezu. I grafika a přehlednost je přímo otřesná - spíše začátečnická. A že se potřebují rádoby odborníci občas vyřádit - jo to znám z vícero webů, ostatně nic nového."A proto se rádobyodborník chodí vyřádit sem protože všude jinde už jsem dostal banán. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 940 |
![]() |
|
sirdaVšak přeci vidíte že tu nikdy nepíšu (dnešek je výjimka) a kdy jsem se registroval snad taky vidíte ne? :) Jinak zas tak všude blokovanej a nedostupnej nejsem abych řádil tady, to není pravda - píšu všude :razz: . kdo umí, umí. :) |
Violista
![]() |
|
davidkrizVšichni normální a nezakomplexovaní si rádi poradí - to jenom ty s tím děláš pořád jakési caviky. Stejně dodneška nechápu proč. Se tváříš jako by to DVB-T bylo nějaké tajné a tvůj vlastní výmysl který nechceš nikomu prozradit jak na něj :))) Tak mi to připadá. Ano - diskuze je od slova diskutovat - ano diskutovat o problémech, a co a jak. To je ale novina co? :laughing: |
Violista
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?"píšu všude"-ale hodnota nula, takže spíše "zapleveluju všude" "kdo umí, umí." -fakt máš nějakou poruchu, že potřebuješ obtěžovat ostatní tím, že nic nevíš a neumíš? |
davidkriz
![]() |
|
RE: k čemu tohle forum?i plevel je potřeba,je to zeleň a žere to dobytek |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |