![]() |
|
TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyzdravím všechny sateliťáky.Tolik jsem se na tento program těšil,a ač bylo avizováno zde na parabole,že bude dabovaný česky,zatím jsem nezaznamenal jediný pořad, kde by byl český dabing nebo aspoň české titulky..tak nevím,chyba je ve mně, v nastavení reciveru nebo to byl marketingový tah SKYLINKU? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
Pillerchyba je, ze necitas clanky...cestina bude onedlho |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyhttps://www.parabola.cz/clanky/4133/skylink-travel-channel-hd-spusten/ |
radolaco
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk česky...další jazykové audio stopy budou zprovozněny v nejbližších dnech.Hm.... a to je co za termín? Rv |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českytermin v nasich koncinach najcastejsi...inak, myslim ze mozno aj dnes, na buduci tyzden na beton...ale inak mi to jaksi jedno, lebo tak ako som nikdy nepozeral SD verziu, tak asi nebduem ani HD |
radolaco
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyta HD verzia ma tiez velmi daleko od HD kvality, no ale je zrovnatelna s ostatnymi HD kanalmi SkylinkuDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyTravel HD super, ale u mě je stále absolutní jednička dvojice Discovery HDshowcase a History HD R^ R^ :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyNo z tým Discovery HD ma už dosť se..,lebo lokalizácia je a asi aj bude v nedohľadne... Rv :bomb:VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 726 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyNiekto aj sľúbil lokalizáciu do češtiny Discovery HD? |
petuliček
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: TRAVEL CAHANNEL HD - zvuk českyJsme v Čechách tak to má jít Česky jinak to nemá cenu na pohybující obrázky vůbec koukat . Připadá mi to jako před 40 lety když jsme koukali na němce ZDF -ARD jak se hýbají obrázky , ale při jednom nebo dvou Českých programů to šlo , ale dneska ??????????? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |