![]() |
|
TNT HD @ Standa2Zdravím, z posledních tvých příspěvků vím, že používáš SKYSTAR 2 HDCI.Potřeboval bych s něčím poradit. Při příjmu HD programů paketu TNT /TF1HD,France2HD,Arte HD, M6HD/ mě jde obraz trhaně, až se zastavuje. Při příjmu ostatních HD /czech/ ale i ORFHD to nedělá. Kde je možná příčina? Že by Vplug nestíhal? Díky za zkušenosti příp. radu. Zdenek |
ZDK93
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: TNT HD @ Standa2Mám jen Sky Star 2 a ta modulaci DVB-S2 neumí (to umí Sky Star HD a Sky Star HD2 a ještě tuším nějaká Sky Star S2?) - takže ti neporadím - mám ve Viaccess 030B00 otestován jen DVB-S SD program NT1 který jde OK. Jinak HD programy mi jdou jen v modulaci DVB-S: Nova HD CSlink, CT HD (wincsc) a jelikož mám RAM 1.28GB tak je docela velké vytížení PC - ve srovnání s SD programy - ale obraz je plynulý. Nejvíc problematický je maďarský FTA m2 HD na 9E má 84proc. vytížení a FTA LUXE.TV HD na 9E - to je sekavé i když vytížení neukazuje přes 30proc. Sekavé problémy vPlug bych přičetl paketu Bulsatcom na 39E s nedokonalým Irdeto2. Ariva 100 s tím má také problémy. Používám AltDVB 2.2 (AltDVB III) i DVBDream 1.5e - nejlíp jde Alt 2.2 |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
![]() |