Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Montážníci- zkušenost

Byl jsem 18.11.2010 na dovou dohodnutí mont. satu - co koupit, ....atd. No na první po mě chtěli napojit PC na kabel a router od O2 cca 15m, kudy a jak, pr--l mi to mohlo,no neskutečná drzost na 70 let důchodce od O2, že když si to sousedovi děti zapojili sami, tak ať oni taky !!!! Ani ťuk, když to O2 platěj, tak ať si to zapojej!!! :fuming: Já O2 nemám rád jak chcíplou krysu !!! :fuming: R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Montážníci- zkušenost

to se chce nechat naočkovat proti vzteklině

vladnaico
Registrace: 5/2008

CES

Tak to důchodce bude muset nejspíš zacálovat. Pochybuju, že přijedou a připojej mu to grátis. A co děda, hnal tě nebo bude montáž?

Jira
Registrace: 1/2007

Jira

Sat ano, O2 ne - vesnice u RK za kasárnáma. Syn je ing.- ale na co ??? R^

CES

Za peníze v Praze dům.Pokud to umíš,proč to nenapojíš?Jedním vrzem vše a máš vyděláno.Není to jedno,co od koho,hlavně když to maká,néé?? :)

zzaner
Registrace: 9/2006

CES

Jen info, už je v převaze HD. Nebo chtěj lidi pořád SD?

Jira

Bohatý chtějí HD a chudý SD.
Zní to divně ale je to tak a je to i logický.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pat

Logicky to zní divně by to znělo obráceně.

Jira

zzaner,Jira

"Z" - já si za svou práci zodpovidám, O2 asi ne !!! "J" - chtějí to na 2 TV a to těžko chápou a HD, SD neznaj maj CRT i s těma LCD a plazmama nevědí co to umí - JIRO jdi se podívat do El-maxu výloha v RK., LG plazma + Blue-ray - mi jdou líp SD o HD nemluvě,?? Jak maj zapojeno ?!?! Jo dnes sehnat levně sat komplet na 1. TV s monoblockem TWIN, jako dřív na e-shopu je starost. A šunky nedoporučuji. :)

CES

CES

Jo dnes sehnat levně sat komplet na 1. TV s monoblockem TWIN, jako dřív na e-shopu je starost.
Jak to myslíš? Vždyť to snad,už nemůže být levnější (SD). Je pravda, že to jsou sr.čky. Ono je to dělaný akorát na záruku a to většina udělá.

Jira

Tak to si děda objednal od O2 samoinstalační balíček.Za zapojení od technika O2 bude těžce platit.Ale zase nacvaknout konektory RJ45 na síťové kabely není zase takový problém,ne? :)

Harnadek
Registrace: 6/2009

nevim,ale ten děda může mít ve vesnici 20 kámošů z hospody,ten jeho inženýrskej syn spoustu kolegů z ústavu a nevim kolik příbuznejch který budou chtít třeba někdy namontovat satelit.já bych mu ty dva kabely do routeru asi zapojil :)

acce
Registrace: 11/2008

zzaner, Harnadek, acce

Moje řeč.

Jira

Jo,jo - si to představujou, " hop na krávu a je tele". Hoši : koberec, parkety,vrtat díry,...., kabel 20 m s koncovkama nemaj, - líbej mí ..... !?!? :)

CES

Však bys jim udělal adekvátní cenovku. Když taháš koax, tak ty díry snad řešíš taky. Při jednom vrtání díra sem díra tam. Já bych to sfouk při jednom půl hodina navíc a pápá.

Jira

Zapocata hodina prace + spotrebak, takze bych mu to s klidem nastavil a zapoji. Mimochodem mas predstavu na jekych vysokych skolach muzes ziskat tytul Ing. Takze uz vidim nejakych chemika treba jak nastavuje sit :-P ty urcite zase nevis nic o calyxarenech :-D

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra