Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-refresh karty

Zdarec, mám příjmač Dreamsky DSR-7000, koupil jsem si novou ICE kartu před měsícem, dva týdny to jelo bez problému a před týdnem tma, posílám několikrát refresh karty, psal jsem i na podporu, ti mi take posílali nové zápisy stím že poku to nepomůže, tak mám kartu zasrčit do autorizovaného přístroje...kde ho mám asi tak vzít (kupovat nechci, jezdit po obchodek a žebrat jestli si mohu ohřát kartu taky ne).. Nemá to jiné řešení?Díky

jardahar
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-refresh karty

treba sa spytat susedov ,určite sa niekto inteligentny najde alebo zabehnuť do obchodu kde bol nakup urobeny

par32
Registrace: 11/2007

mam kartu ICE a i v sat. s licencovaným modulem CrW chodí špatně, vypadne obraz zvuk se trhá, přepnu na jiný program vše naskočí a zachvíli je to tu zas, skylink má problémy a neumí je řešit, kope okolo sebe a chybu nepřizná, když si kartu u někoho rozeběhneš, bude to jen do té doby, než příjdou nové zápisy, problém ti nastane znovu a chodit každej měsíc někoho otravovat, to zřejmě nepude, problém je chování Skylinku a taky tvůj, měl sis koupit CS Link, ale takovejch nás je víc, ted jen čekej na novej SW a modli se, třeba to vyřešej

alha79
Registrace: 3/2009

Zdarec,mam prijimac DREAMSKY 6000 a tez novou kartu ICE SKYLINK a vse chodi jak z praku.Mam nahrany posledni soft,musel jsem vymazat key Cryptoworks --Czech link a Slovak link.Pred tim to delalo to same jak pises.Zkus to.

PAFKA
Registrace: 2/2006

jardahar:a máš ju vôbec zaregistrovanú?

fsat
Registrace: 2/2006

jine reseni? jasne, zozen si kartu cw

Nedavno tu niekto nukal vymenu 0343 za ice gratis

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

ICE karty oživuji-ohřívám na Optibox Zebra s licencovanou čtečkou IR na počkání známým i neznámým abonentom když mě o to slušně a vhodně požádají.

Ufones
Registrace: 5/2010

"""ICE karty oživuji-ohřívám na Optibox Zebra s licencovanou čtečkou IR na počkání známým i neznámým abonentom když mě o to slušně a vhodně požádají. """
Ale to je přece něco špatně, když si na tom někdo může "založit živnost". Přece si nekoupíte kartu abyste museli co měsíc očochtávat sousedy a kamsi ji strkat? Co když v místě nikdo vhodný stroj nemá ? alha79 bude mít asi dost pravdy.

skydedek
Registrace: 8/2010

skydedek

aha79 má dosti pravdy,Ovšem já nejsem obchodník,podnikatel ani živnostník ale pouze sat.spotřebitel a to už mnoho let a to právě mé okolí o mě zná a proto asi ke mě občas se někdo dostaví s nějakým sat.dotazem abych mu v rámci obyčejné lidské rady helfnul.Voni obyčejní abonenti ani do spec.obchodú se sat.technikou moc nechodějí.

Ufones
Registrace: 5/2010

jozef BA: jo ten měnitel jsem byl já

cancro
Registrace: 5/2009

Měl sis koupit CSlink kartu - já bych už Skylink nikomu nedoporučil ani zadarmo - a to jsem známým registroval a trápil se jen s jednou ICE. Při prvním vložení OK. Potom problémy, zákaznická linka: máte přijímač Ariva 200 jak tady vidím s ten nemá certifikovanpu čtečku. Tak jsem ji dal do Topfield 6000CR který ještě měli a stejně nešli programy ČT1, ČT2, CT4 a všechny placené. Volal jsem znovu a říkám ji to a jestli mám provést teda refreš karty - ženská jestli mě jde Noe TV - to jsem se už vytočil a řekl ji a proč by nešel když je nekódovaný - říkám vám že nejdou ČT1, ČT2, CT4 a všechny placené. Zeptal jsem se ji jak je možné že karta má na sobě napsáno jedno číslo, v Topfield je zobrazeno jiné a v Arivě taky úplně jiné a že to neví a že mě přepne na techniky - tak mě tam pustila hudbu. Zavěsil jsem a provedl refreš sám a SD programy co nešli naběhli - kromě tuším Cinemax. Kartu jsem dal zpět do Arivy 200 a známým doporučil kdyby to dělalo problémy ať přehodí karty - v Topfield 6000CR totiž mají CSlinka a placené programy nemají.

Standa2
Registrace: 5/2005

No to je zase debata o ničem! OD Skylinku máte jasně na kartách napsáno,že je máte dávat do originálních dekodérů Irdeto či Cryptoworks! Jinak nebude zaručena funkčnost! Tak co tu porád remcáte,když máte špatné přístroje,které na tu službu prostě nemají co dělat?! :fuming:
V originálních přístrojích fungují bez problémů!Tak si ho kupte a neřešte p.t.á.k.o.v.i.n.y!
To je, jako kdyby jste měli doma auto na benzín a přitom měli cisternu s naftou a nadávali dovozci vašeho auta,že nejezdí na naftu,když vy ji máte přeci doma?! :lookaround:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

ale oni bez stejně problému nefungují

...satelitní přijímač TOPFIELD 6000CR - originální rozhraní Cryptoworks

Standa2

dodatek - koukej na ten nápis Irdeto

http://www.eltasat.cz/images/sklady/TF6000_big.jpg

Standa2

oprava

ale oni stejně bez problému nefungují

Standa2

Standa2

Ale fungují i TF 6000CR naprosto vpohodě.
@all
Přečtěte si pořádně co napsal Delta1 a přestaňte mlžit, lhát ....

Zip
Registrace: 1/2006

Asi funguje - jen ten "rozjezd" s registrací byl horor jak jsem psal - asi hodně EMM instrukcí jak psali a nestíhali - nevím. Když se jednou spálím - už podruhé nechci. Tu kartu ICE (+300Kč oproti CSlink) jsem doporučil proto - že jim půjdou HD programy v promu a největší paradox je ten že se ani na ně ani nedívali - když jsem se jich pak ptal

Standa2

Mascom MC 1110 CRCI má licencovanou čtečku CW, přesto mě v něm nechodí kompletní zápisy, i kdyby nechodila jedna ze sta ICE je to problém, a rozhodně ho neřeším sám! Delta 1, budˇ rád že ti to jde, dost lidí takové štěstí nemělo a rozhodně neřeším ptákoviny, co píše Skylink na kartách sem si přečetl a přesně sem se tomu podřídil, bohužel to nejde tak to řešit musím! Není karta jako karta, mám jednu z prvních ICE a s těma rozhodně problémy maj i v origo CW :((

alha79
Registrace: 3/2009

jardahar

A jakou máš verzi softu v přístroji? Nahraj kdyžtak 2.46 a bude to chodit, tedy v tom případě jestli máš kartu zaregistrovanou. ICE nabíhá i na softu 2.18, jen je potřeba na chvíli vypnout vzadu vypínač a po chvíli zapnout a naskočí to okamžitě. A kdyžtak dej před tím ještě Reautorizace IRDETO(ICE).

Harry131
Registrace: 7/2007

Jinak Dreamsky DSR-7000 nemá CI slot, tak jen ve čtečce.

Harry131

Verze softu 2.52, karta zaregistrovaná, několikrát jsem dával refresh na CT 1 a nic.. a debílek co píše že remcá tak neremcám jen žádám radu, jel jsem okolo obchodu skylink, strčili to k sobě a už funguje, tak uvidíme

jardahar
Registrace: 5/2006

jardahar

No nevím, ale ten soft bych změnil na jiný, buď 2,53 nebo 2.46 - 49. V softu 2.52 neprocházejí zápisy takže po vypršení platnosti zápisů budeš mít zase tmu. Osvědčený a funkční je soft 2.46.

Harry131

Bludy o naftakoch s benzinovym palivom,alebo naopak si nechajte pre male deti!Ked niekto kupil benzinak,tak mu zo zaciatku isiel na naftu a po uprave nafty zacali problemy!?!!Vsetky stb so starou kartou(crw) slapali,po zmene kariet prestali.Ludia si kupovali stb,ktore predtym fungovali bez problemov(nikto nemohol pocitat,ze skylink bude menit kodovanie a davat ine karty,s ktorymi budu problemy)-samozrejme väcsinou maju problemy uzivatelia,ktori sledovali digi na cierno a teraz museli kupit karty,ale najdu sa aj "nevinny".Jasne,ze to neplati pre tych,co si stb kupovali v poslednej dobe.Tam uz sa dali predpokladat problemy na pristrojoch bez original crw,alebo irdeto,alebo spravneho modulu.

Kasr
Registrace: 8/2008

Dnes jsem instaloval Arion AF-5230 VHDCI s novou ICE kartou.Po 10ti minutách po naladění zatuhl a musel jsem vypnout ze sítě.Tak jsem zvědav jak to pojede dál,jestli budou problémy nebo ne.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Tak s tím přijímačem Arion jsem měl stejnou zkušenost. Hlavně že je tak SKYLINK ready?

Harry131

to alha79:
Jsem rád ,že mi ICE fungují,ale jen díky tomu,že jsem vždy prodával originální dekodéry a teď se to zúročilo,také vlastním ICE z prvních dodávek a nyní i ICE kartu výměna a v úterý bude i čistá Irdeto! Tak není problém testovat různé karty na různých strojích, dekodérech!
Zatím jsem nenarazil na nefunkčnost karty v originálním dekodéru Irdeto nebo cryptoworks s nejnovějším firmwarem ! :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra