![]() |
|
OPTIBOX PANTHERA - výpredajV magazíne SAT&DVB-T č. 4/2010 je uvedené, že OPTIBOX PANTHERA je z najnovšej rady prijímačov OPTIBOX s dobrou podporou. Na stránke http://www.optibox.cc je prístupný oficiálny s/w z 22.09.2010 ( Wed, 22 Sep 2010 Optibox_Panthera_ VVPL020.25_BOOT04.30.rar ) s podporou karty Irdeto už od verzie VVPL019.26 ( New sw for Optibox Alligator & Panthera VVPL019.26! Fixed Ir*eto bug, EPG bugz (incl. HD Platform), and some other bugz... ).V súčasnej dobe u pradajcou sa objavujú správy, že ide o " výpredaj " a že sa s dovozom neuvažuje. Chcem kúpiť tento prijímač a tieto správy spochybnili moje rozhodnutie. Aký je dôvod pre ukončenie dovozu do cz. a sk. ? Má niekto skúsenosti s týmto prijímačom s novým s/w ? |
maro40
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajtěžko říct proč je tomu tak a ani tuhle mašinku neznám, ale na eltasatu je na 2 dny ve slevě za 3899CZK :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajChod na ab forum tam mas vsetko popisane o tychto strojoch,staci citat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajVahodou je,ze ma tolko klonov ze ked jeden skonci podporu tak dalsich 8 moznosti este je.Mozno aj viac.Nie je o nic horsi ako porovnatelne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
napíšNapíš mi na mail: zdeno.fabian@centrum.sk prijímač mám pár mesiacov doma, ak chceš vedieť o "muchách" tak mailni. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajjak skonci ten zakladni pristroj tak na klony nebude taky uz nic, a bacha na zoologickou zahradu, nebo bezte rovnou do isatu tam vam to prodaji za vo cenu primo ze skladu |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajJa som si vcera objednal Pantheru.Teraz neviem zrusit objednavku? |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajTo je len zbozne zelanie.Inak ak tu bude kazdy porovnavat boxy len k dreamom tak je to na hlavu.Su ludia co chu v klude pozerat telku a nie sa stale trtkat zo sietovymi protokolmi a sharingom.Fakt je,ze na trhu je vela strojov ktore su aj cenovo aj asi kvalitou na nizkej urovni,tie sa najlepsie predavaju.Ja by som alligatora v pohode zobral.V tej cene mam malu konkurenciu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajTo liguere,no ja by som Aligátora a ani Pantheru nechoval,sú to nebespečný predátori,ale takú Koalu,no neviem či by som si na ňu zvykol. :laughing: :laughing:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
ALIGÁTORje úplně v klidu/pantera-totéž bez dvb-t/,sw zatím vychází každý měsíc,není to stroj na pokusy,ale pro sledování programu,ikdyž kdo ví,10 měsíců je sice krátká doba,ale já sem spokojen !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajTak já ji mám doma od konce unora a poslední dobrý FW na mou Pantheru 20.04 a jsem spokojený. Vřele doporučuji. AB Forum napoví.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
OPTIBOX PANTHERA - výpredajnajskôr ich vypredávajú kvôli vypadávajúcemu zvuku na skylinku,softwérovo neriešitelné...Super prijímače až na ten vypadávajúci zvuk...velká škoda,vrátil som ich radšej do velkoobchodu.Koala má ten istý problém,vypadáva zvuk na skylinku :-/GM Triplex Hyperion 5.4,Ariva combo 4k ,Sony KDS 55A2000
|
NB501
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredajKoala je ale to iste ako hd box alebo octagon tam to nerobi?A ten zvuk blbne ked mas blby softcam v emu,cele poobedie mi to bezi bez jedneho vypadku......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredaj@ PC1 - jak je to tedy s tím zvukem u FW 20.04 -nevypadává? - viz příspěvek pod tebou. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
20.04zvuk mi vypadával u skylinku,potvrdil jsem pidy/ručně/,joj+markíza zatím bez výpadku-stv1 výpadek/nepotvrzený pid/,v tomhle bude někde zakopaný pes,nemám ale šanci sledovat to dlouhodobě,prac.povinosti,20.04 se jeví jako nejstabilnější !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PANTHERA - výpredaj@sypko - ono to bude asi ten důvod proč ta cena tak padá a nejen u eltasatu.Asi softwerovo neřešitelné jak píše NB501 |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
![]() |