![]() |
|
black list (otázka pre redakciu)ak by sa môj syn zaregistroval na mojom počítači (je to jedna IP adresa) bolo by to považované za dvojitú registráciu? Ak áno tak by som bol zaradený na black list natrvalo (napr. ako KONZERVA) alebo na dobu určitú (napr. ako VORTIMOND)? |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Prepac Lubomir ale teraz som si vsimol ako pises ze vorti je na black liste.Uz tu davno nepisal,ja ze sa odstahoval do Humpolce.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
lubomir63Mám pocit že si dvojité registrace v vtém případě nikdo nevšimne vorti ležel redakci v žaludku.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Koukni do pravidel, jeden uživatel = jeden nick. Není napsáno: jedna IP = jeden nick.Snad už je to jasné. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)v poriadku R^ |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
Tomik535Tak tomu nerozumím. Jak poznáš,že na jednom počítači jsou dva jiní uživatelé? To se hodí kostkou? Mně to jasné opravdu není. Ale může to být tím, že jsem pouze průměrně inteligentní.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)"vorti ležel redakci v žaludku."toto nie je pravda, vorti nikomu v zaludku nelezal, nelezi, a lezat nebude ... ma svoje prednosti, ale i nedostatky, asi ako kazdy jedinec, zle je ak tie nedostatky sa prejavia viac ako prednosti, a v takom pripade, si dotycny musi ist trochu oddychnut, a bud sa spamata, a ak nie, tak si oddychne natrvalo osobne vortiho ako uzivatela mam rad, ale pravidla platia tak isto pre neho ako i pre mna... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Já jsem třeba dostal ovoce za "pomlouvání webu", kterého si nejsem vědomý. Spíše to bylo za "propagaci" konkurence. Jo, chlapská malichernost...pobavil jsem se. A za to mi to stálo. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)hele proc ma ten koko kevin kratsi ban nez vorti i kdyz uz je to u nej po nekolikaty ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Tak to by mě taky zajímalo- dvojitá registrace- např4 martin73 banán neomezeně Dvojitá registrace Martina vůbec neznám,je to jen názorný příklad, ale kde je vyřazen ten správný jeho nick/stín/to znamená,že je vyřazen jen ten duplicitní - už jsem se zde na to ptal,ale stále mi připadá ,že je to jen :fuming: :fuming: jak se zlíbí |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)@petr121: Pak nevíte, co píšete.@bublajs: Záleží na posouzení admina. @misut: Zablokována byla druhá jeho registrace. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)@kuba, snaž se pochopit podstatu zakázané dvojité registrace. Ta nespočívá v tom z kolika počítačů nebo adres se zaregistruje, ale že stejný uživatel používá i jiný nick.Žádný admin to nikdy nemůže stoprocentně dokázat aby to obstálo před soudem. To ale není potřeba, nejsme u soudu ani na oddělení počítačové kriminality kriminální policie. Takový důkaz zde není potřebný. K tomu abych jako admin využil svého práva mi postačuje podezření vlastní nebo ostatních vnímavých uživatelů. Mimochodem toto pravidlo má, věřím že nejen pro mne, svůj naprosto neoddiskutovatelný význam. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
redakceto znamená,že všichni za dvojitou měli na -listu- jen to druhou a vlatně nick psal / základní / stále???Pokud to tak je ,tak :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
@misutNe, novou registraci uživatelé založili v době jejich dočasného vyhození.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
admin redakcekdyby to tak bylo,tak se tady už podruhé neptám,ale protože jsem tu pěkně dlouho vím,že jak chce někdo vyprovokovat,nebo soutěžit o "Top téma" ,nebo nebýt za urážky vyhozen,je na listině JEN duplicitní nick :laughing: |
misut
![]() |
|
admin redakcesnad jste už na to přišli,protože témata,která byla--- pouze o umístění na TOP už v seznamu nejsou,i když mají větší počet - stránek,zhlednutí,reakcí apod-- a to je správné R^ možná konečně |
misut
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)jen pro upřesnění: IP adresa,není vš co PC posílá(a routr a swith a tak dále),nebudu prozrazovat zde,na co všechno se dá dát block,ale je toho sakra hodně.Jedna zcca 100 věcí je sériové číslo HDD...ale opravdu to je jen jedna věc ze sta ;)Nicméně je pravdou,že za osobní názor a pohled by neměl nikdo v dnešní době někoho banovat.Pokud je to urážka či nepravdivá pomluva,pak je to věc zase zcela jiná.... Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
Tomik535Re: K tomu abych jako admin využil svého práva mi postačuje podezření vlastní nebo ostatních vnímavých uživatelů.:bigeyes: Zajímavé ........... Ještěže u nás v rodině tento koníček nikdo nemá. P.s. A co když na jeden nick pojede dvanáct uživatelů? :))) Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
cb21To fakt novinka není. Ale většina lidí přistupuje na server z několika počítačů, z mobilních telefonů, nebo i z mnoha hotelů s vlastními počítači. To ti pak nezbyde stejně nic jiného, než ta intuice.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Chlapi - rozumě, " chce to mokrý hadr na palici " !! Kus pravdy máte !! R^ :laughing: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Pro Redakce: Klidně mi to připomeňte. Nemám rád odpovědi o ničem, jen aby se něco napsalo. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
kubaprosim ta nerob z adminov ci uz terajsich alebo minulych neakych masochistov, ktori sa vyzivaju v tom aby niekoho poslali na black listx-krat som uz napisal, forum/diskusia je taka aku si ju uzivatelia urobia, a to ze niekto sa nevie vmestit do svojej koze a mysli si ze moze na internete vsetko ... tak tomu odkazujem ze NEMOZE ... a ze parabola.cz je pre hodne ludi "drogou" myslene v dobrom zmysle slova dokazuje fakt ze viacero ludi po ziskani banana dozivotne / respektive citrona na urcitu dobu nevie bez toho vydrzat a maju nutkanie dalej ci uz pozitivne alebo negativne prispievat ak si myslis, ze mna bavi, riesit urazanie ludi tu na fore tak sa mylis, dokazuje to len upadok niekoho IQ, a dovolim si tvrdit ze to nie je upadok mojho IQ ... chovajte sa ako ludia a nie ako hov*** ... ak nejde o zivot ide ... myslim ze viete o co... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Proč ne jen jednou?A proč třeba víckrát? Kdo by se furt neustále přihlašoval s nickem a heslem? Takhle jen zapnu PC a nic nikde nezadávám - když mám nicky dva. ;) Kdyby bylo vyřešené to že když se na 1PC přihlásím se stejným nickem a pak se na 2PC (jiná IP, jiný HDD - no prostě všechno) také se stejným a pak se vrátím na ten 1PC a nemusel bych vyplňovat ty údaje při přihlášení tak budu používat jen jeden - ale takto je to fakt otrava. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)standa2sice jsem po náročné chlastačce, ale tvůj příspěvek nechápu ?? |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)Ze vas to bavi ... |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
alfasexDíky, ale moje poznámky byly psány s lehkou nadsázkou. Ovšem o tyto, jistě i do budoucna opakující se, témata nebudete mít nouzi, pokud někomu napaříte trojnásobný trest oproti jiným a podle mne daleko horším účastníkům diskuse. Tam těžko někomu vysvětlíte, že to nebyla uražená ješitnost.Ale už dost bolo mých poznámek v tomto tématu. Pěkný den. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |