![]() |
|
black list (otázka pre redakciu)ak by sa môj syn zaregistroval na mojom počítači (je to jedna IP adresa) bolo by to považované za dvojitú registráciu? Ak áno tak by som bol zaradený na black list natrvalo (napr. ako KONZERVA) alebo na dobu určitú (napr. ako VORTIMOND)? |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
CB21Pro neznalé, nevěřte všemu, vaše S/N HDD se určitě nikam neposílá a rozhodně né na parabolu :))) :))) :))) :))) |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
kolik adminů ...Zajímalo by mě, kolik je tu teda těch adminů ... nějak se tu záhadně množní nebo jak si to mám představit? Taky bych navrhoval, zda by nemohli používat nějaké normální nicky - myslím jméno, příjmení nebo tak. Používat název nějaký Alfasex nebo Tomík apod se mi zdá trochu ujeté. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
kolik adminů .nebo třeba ViolistaO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)petr33:- ten není ovšem admin ;) Řeč byla o adminech. |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: black list (otázka pre redakciu)a) zahadne sa tu namnozili admini... vznikli az dvaja, cize uz to prekrocilo vsetky unosne hodnoty a mala by sa tomu venovat cnn, cia, nsa, cbc, nbc, mfp, btw a este aj omgb)aku bude mat pre teba vypovednu hodnotu informacia, ze admin je nejaku Jaroslav Haluska a druhy admin je Dobroslav Makovy? uplne rovnaku ako pre mna to, ze to pisem nejakemu Viloistovi alebo ze moj prispevok zcenzuroval nejaky tomik nie je podstatne to, ako sa dotycny vola, ale ako sa dotycny sprava |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |