![]() |
|
VU+DUO jak dáleZdravím. Zhasnul mi přijímač VU+DUO. Zálohu jsem měl na USB. Spustil jsem boot z USB,vše podle displeje. Vyndal jsem flešku a restartoval přijímač síťovým vypínačem. Na displeji je VU+DUO a černá obrazovka. A co dále? Dík za radu, už mi z těch informací z netu jde hlava kolem. |
nemo
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 489 |
![]() |
|
RE: VU+DUO jak dálea co si don daval? napis presneTorodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
VU+DUO jak dáleZkusil jsem update z přijímače podle návodu v nějaké záložce,teď už nevím.Zeptalo se mi to kam chci zálohovat a pak update. Po restartu to nabotovalo 3 soubory boot_cfe_auto.jffs2kernel_cfe_auto.bin root_cfe_auto.jffs2 Na displeji svítí VU+DUO a když zmáčknu na ovladači zapnout blikne na displeji zelená kontrolka. Připadá mi to jako by tam nebylo nahrané nic jen ty zaváďecí soubory. Na flešce mám ještě zálohu 2010-10-21-vtibackup.tar.gz |
nemo
![]() |
|
RE: VU+DUO jak dálepři nejhorším tam dokopeš soft přes RS232 , sice to trvá přes 2 hodiny, ale šlape ti dál ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: VU+DUO jak dále-sformátuj USB kľúč v PC na FAT32-stiahni image ktorý chceč používať s koncovkou USB -rozbaľ a uvidíš adresár vuplus, v ňom adresár duo a ten bude obsahovať tri súbory: kernel_cfe_auto boot_cfe_auto root_cfe_auto -celý adresár vuplus nakopíruj na kľúč -vypni prijímač vypínačom -otvor v predu dvierka, zasuň kľúč a zapni prijímač vypínačom -prijímač by mal začať čítať kľúč a prebieha flashovanie -čakaj na hlášku, vyberte kľúč a resetujte -vypni prijímač vypínáčom, vyber kľúč -zapni prijímač vypínačom ak to naozaj nenabehne (ešte sa mi to nestalo)tak potom cez RS232 ako písal netace |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
@ netaceProsím tě kde je nějaký návod jak vše nahrát přes USB od začátku. |
nemo
![]() |
|
@ dokydík,teď jsem stáhnul vti-duo-image-v2.2-18112010_usb.zip to by mělo být ono né. |
nemo
![]() |
|
RE: VU+DUO jak dálehej, môžeš začať a potom nám daj vedieť, čo si podnikol. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
@ všemDík už to naběhlo. Musela být někde chyba v té záloze.Po stažení a nainstalování vti-duo-image-v2.2-18112010_usb.zip vše ok. Akorát musím začít nastavení od začátku. Ještě že jsem jsi s tím přijímačem 14 dní hrál takže snad to nastavení půjde snadněji.Seting mám naštěstí taky zálohovanej. |
nemo
![]() |
|
![]() |