![]() |
|
ICE skylink nextdobry den.mam dotaz koupyl sem tuto kartu jasně že ju zaregistruju za 20 dni ale jedna se mě o pořizeni next karty.zaregistruju a zažadam o kartu pojede mě promo akce na obouch kartach nebo mam smulu.děkuju. |
markusik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextnutno zkusit,"ale co ta hrubka Hujer" |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextPsali - aktivují Next a starou vypnou - ale třeba se i spletou ;) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextStanda2: ... Next není Výměna |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
markusikTa promo akcia by ti mala ísť na karte NEXT ak sa nemýlim.Ak ju zaregistruješ tak Ti pôjde všetko čo na starej karte tuším za 80 kč mesačne - myslím tuná v ČR,na SK neviem aké sú ceny.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 726 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextmam novou kartu kterou budu teprve registrovat a jak ju zaregistruju tak chcu si zažadat o next kartu a ptam se všech na to jestli mě pojede promo dva měsice ktere mě pojede na moji kartě také na next kartě. |
markusik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextNa Next kartě pojede vše,co na první- Při aktivní službě „Druhá karta", obsahuje karta NEXT v každém okamžiku služby totožné s mateřskou kartou. R^Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: ICE skylink nextAhoj,chtěl bych si také něco ujasnit u karty ICE. Zatím jsem se nikde nedozvěděl zda je i karta finální nebo po ukončení podpory Cryptowords bude nutná výměna za čisté Irdeto? A jak by mělo v praxi vypadat vstupování Skylinku s informacemi do obrazu či programu.To zní na první poslech odpudivě. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
to milanmTak to jsem se spletl já :))) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
csmanICE je Irdeto karta, ktora len emuluje Cryptoworks, takze po skonceni podpory pre Cryptoworks ju nebude treba menit - sama sa stane cistym Irdetom. Vstupovanie Skylinku s informaciami si predstavujem: V rohu obrazovky mala ikonka (napr. dopisova obalka) pocas sledovania filmu, pockas kym bude reklama - v Menu prijimaca kliknes na kolonku Posta, precitas si spravu od Skylinku, vystupis z menu a pozeras film dalej. Ikonka v rohu obrazovky po precitani spravy zmizne. Dufam, ze vsetko bude fungovat OK k spokojnosti nas zakaznikov. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
![]() |