Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE skylink next

dobry den.mam dotaz koupyl sem tuto kartu jasně že ju zaregistruju za 20 dni ale jedna se mě o pořizeni next karty.zaregistruju a zažadam o kartu pojede mě promo akce na obouch kartach nebo mam smulu.děkuju.

markusik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE skylink next

nutno zkusit,"ale co ta hrubka Hujer"

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Psali - aktivují Next a starou vypnou - ale třeba se i spletou ;)

Standa2
Registrace: 5/2005

Standa2: ... Next není Výměna

milanm
Registrace: 3/2006

markusik

Ta promo akcia by ti mala ísť na karte NEXT ak sa nemýlim.Ak ju zaregistruješ tak Ti pôjde všetko čo na starej karte tuším za 80 kč mesačne - myslím tuná v ČR,na SK neviem aké sú ceny.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

mam novou kartu kterou budu teprve registrovat a jak ju zaregistruju tak chcu si zažadat o next kartu a ptam se všech na to jestli mě pojede promo dva měsice ktere mě pojede na moji kartě také na next kartě.

markusik
Registrace: 10/2010

Na Next kartě pojede vše,co na první- Při aktivní službě „Druhá karta", obsahuje karta NEXT v každém okamžiku služby totožné s mateřskou kartou. R^

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Ahoj,chtěl bych si také něco ujasnit u karty ICE. Zatím jsem se nikde nedozvěděl zda je i karta finální nebo po ukončení podpory Cryptowords bude nutná výměna za čisté Irdeto? A jak by mělo v praxi vypadat vstupování Skylinku s informacemi do obrazu či programu.To zní na první poslech odpudivě.

csman
Registrace: 8/2010

to milanm

Tak to jsem se spletl já :)))

Standa2
Registrace: 5/2005

csman

ICE je Irdeto karta, ktora len emuluje Cryptoworks, takze po skonceni podpory pre Cryptoworks ju nebude treba menit - sama sa stane cistym Irdetom. Vstupovanie Skylinku s informaciami si predstavujem: V rohu obrazovky mala ikonka (napr. dopisova obalka) pocas sledovania filmu, pockas kym bude reklama - v Menu prijimaca kliknes na kolonku Posta, precitas si spravu od Skylinku, vystupis z menu a pozeras film dalej. Ikonka v rohu obrazovky po precitani spravy zmizne. Dufam, ze vsetko bude fungovat OK k spokojnosti nas zakaznikov.

ahe56
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra