![]() |
|
Panasonic TXP42V20E se zabudovaným DVB-SChlapi šlape Vám košer tento kmitočet 12 109 na Skylinku na nových televizorech od Panasoniku :crying:Obraz se rozpadá na kodovaných i na TRAVEL HD (nekodovaný)..a ostatní HD kmitočty jsou v pořádku!..Nejhorší že je to odzkoušené na satelitu kde hraje 1rok starý Panasonic s upraveným SW.A ten hraje v pořádku :) V Panasoniku mně tvrdí že mám dosměrovat parabolu ;P ..Dal jsem na jejích rady a nic i konvertor jsem natočil :laughing: Tak nevím jestli se nemám přihlásit na pracovní úřed :bomb: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
PanasonicMám TX-50V20E a žádné kotičkování nebylo. Jsou to výrobky roku 2010. U těch se popisovaná závada nevyskytovala. Vše hraje jak má včetně nahrávání na externí disk, prohlížení fotek a internetu. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Panasonic TXP42V20E se zabudovaným DVB-SZítra jede ještě pro druhou televizi :bigeyes: Pokud taky nepojede!!tak jedu na soudružskou návštěvu do Panasoniku a nebo na kafe na Daliborovou :)Tady je ukázka toho:Čím levnější šrot!!Tímto spolehlivější provoz :crying: |
exmat
![]() |
|
RE: Panasonic TXP42V20E se zabudovaným DVB-SMám presne ten istý TV a všetko šlape super. Modul CAM CRW MASCOM s verziou 3.20. |
MartinTO
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
exmatTv ok,hledej chybu na parabole,kmitočet 12 109 na Skylinku je dost na hraně |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrzas tak hrozný to s TP 12109 nebude, parabolu mám provizorně nastavenou jen podle oka, protože mám asi divokej konvertor, protože když parabolu nastavím dobře na 12109, tak na jednom výstupu mi pro změnu začne vypadávat 12525. Tak sem to musel nastavit, aby nevypadávalo těch 12525 a tak mám prozměnu špatný těch 12109, teploměr ukazuje kvalitu pouze poloviční, ale obraz se drží bez výpadků :))) Takže jestli se to bude držet i při sněžení, tak se může stát, že toto moje provizórium bude trvat třeba i do jara :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilpokud jsi dokázal nastavit tento divoký kompromis,asi o tom něco víš,ale tazatel na tom bude třeba technicky hůř |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Panasonic TXP42V20E se zabudovaným DVB-SJinak díky pánové za poznatky :)) ALE SRANDU SI SE STARÉHO CHLAPA DĚLAT NEMUSÍTE :laughing: Jinak tento problem rozlousknu pouze s druhým televizorem!!Doufám že to nebude vadná celá serie ;) .....Příjemný den :)) A rukám klid R^ |
exmat
![]() |
|
RE: Panasonic TXP42V20E se zabudovaným DVB-SProblem vyřešen!!Druhý televizor jede v pořaku :)) Takže vada v televizoru- satelitním tuneru :crying:Možná to taky někomu pomůže!!!..... Jinak na Panasonic nenadávam!!..Samsunga jsem měl taky vadného!!..Ale bilanci televizoru a jejich vad!!Tady radějí neuvádím!!..myslím tím televizory nad 25 000,-Kč :crying: |
exmat
![]() |
|
Jaký modul do TV TX-P42V20E?Uvazuju o tehle TV jako nahrade za maly CRT. Mam metrovou parabolu, 4x LNB. Zajimalo by me, jak jste s touto bednou spokojeni, jaky modul vybrat pro 2 roky starou Skylink kartu, jestli v tom pripade uz vubec nepotrebuju prijimac GI-T/870 CRCI Xpeed a co je treba jeste dokoupit (asi hdmi kabel pro propojeni s notasem): nemate taky nejaky tip k drzaku na stenu? DIky moc |
Bunkas
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
![]() |