![]() |
|
Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?oficiálně až listopad 2011, ale v poslední době jsem od pár lidí slyšel, že to bude dřív. Jsou to ale nepodložené informace, víte někdo víc? |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?Multiplex 2 jde na Zlínsku bez problémů naladit na 40.kanále z Kojálu. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
dechovkarto slovo-bez problémů-bych raději vynechal |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?Vzhledem k tomu, že ČT2 budou vypínat až na konci ledna, tak se dá "urychlení" multiplexu 2 na Zlínsku očekávat tak max. o 2-3 měsíce jako u muxu 1, což je v podstatě nepodstatné :-/Osobně očekám mux2 z Tlusté hory v létě 2011 a mux 3 až na podzim... ;P .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?dechovkar:No to bych tě teda chtěl vidět jak všude instaluješ anténu na Kojál a jak to pojede bez problémů. :razz: |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
udrzba"jsem od pár lidí slyšel"to je opravdu informace hodná založení nového nesmyslného vlákna... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?Violista: Mám obyčejnou otočnou anténu na balkóně a 1.a 2.multiplex z Kojálu naladím bez problémů na dvou televizorech-kvalita signálu okolo 80%!Jsem ze Slavičína. 3.multiplex nejde na 59.kanále naladit,protože na tomto kanále vysílá analogová Prima z vysílače Val.Klobouky. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?Hmm, tak to my za Syrákovem mux2+3 ani ťuk a to jsem zkoušel i u známé, která má barák na hodně vysoko položeném místě... :-/.................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?Velké Karlovice úplně v pohodě. Oba muxy z Kojálu šlapou jak hodinky. |
Otek1
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?No, zajímal by mě hrozně Zlín město - jak tam jede Gut ten Kojál :))) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Multiplex 2 na Zlínsku prý dřív?very good, neměj obavy! |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
![]() |