![]() |
|
CA modul Irdeto (skylink ready) SMITMATE NEKDO ZKUSENOSTI S TIMTO MODULEM? |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITo co ti konkrétně jde? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITjo caps lock,nečteš pravidla? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITvyřešil problémy s mým Topfieldem SBP 2010 a starší kartou Skylink po změně parametrů na "HD transpondéru" na 120109 H na Astře 23,5°E. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
CA modul Irdeto SMITZkousel jej nekdo v Golden Interstatu 870xpeed nebo 780xpeed.Zajimalo by mne jestli pujde korektne bez hlasek s kombinaci s kartou CSlink ve ctecce. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITpotrebuju uz konecne vyresit problem s comagem a tp 12109.tak nevim jestli koupit zlutozeleny obyc. smit nebo tento modul.treba by mi ho prinesl jezura pod strom.ti co chtej napsat ze mam satelit krumpl a at si koupim novy,tak se prosim zdrzte komentare.dik |
labi
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITlabi: A to byl dotaz nebo jsi sem psal přání Ježíškovi? :))) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMIT:lookaround: |
labi
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITNa doporučení zdejšího fóra jsem ke svému Topfieldu 2010 zakoupil modul SMIT a to jen proto, aby mně jela Nova HD.Vše ostatní na předchozím modulu jelo.Kvůli čarování Skylinku jsem tedy přišel o 1000,-kč ale udělal jsem dobrý skutek v tom, že se žena může dívat na připitomnělé seriály na Nově a já mám doma pokoj. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITkoupil si ten zlutozeleny smit nebo tento? http://www.digitelka.cz/dekodovaci-karty-a-moduly_19/ca-modul-irdeto-skylink-ready-smit_566.htmlzajimalo by me jaky v tom je rozdil. |
labi
![]() |
|
@labiDoporučuju ti neobjednávat toto zboží v tomto e-schopu. Objednal jsem tento modul(Irdeto - fialový) v pondělí a došel mi dnes ale ten Smit Cryptoworks zelený. Navíc s rozbalenou fólií! Moje chyba, že jsem to nerozbalil přímo před dopravcem. O výsledku reklamace ti dám vědět.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITModul zakoupený v OMKU je bílo-modro-sv.zelený a s Novou HD jede. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: CA modul Irdeto (skylink ready) SMITok.diky za info |
labi
![]() |
|
![]() |