Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Pomoc

Ahoojte prosim Vas o pomoc...kupil som rodicom satelitny prijimac REDION CRCI400 kartu skylink a monoblok na Astru 19 a 23...problem spociva v tom ze po naladeni vsetkych stanic a nasledne ich ulozeni do jednotlivych skupin a potom pri ich naslednom prepinani sa mi stava ze niektore stanice mi vypisu ziadny signal ale v nastaveniach je signal na obidvoch druziciach okolo 94 percent...napriklad pri volnych staniciach TA3,Z1,Publik funguju a uz CT24,ocko vypise ziadny signal ale dalej stanice zo Skylinku funguju...to iste nastava aj u nemeckych staniciach...zistil som ze su to stanice ktore maju inu polarizaciu ako tie ktore idu...neviete mi poradit v com spociva problem a kde je chyba????Dakujem za reakcie

MacikTO
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pomoc

tak asi ti nejde veritkal, tak to daj opraviť, ak to je na prijímači, lebo može to byť aj na lnb

oli
Registrace: 10/2006

lnb je v poriadku na inom satprijimaci to funguje bezproblemov....neviem ci mam vsetko spravne nastavemne lebo niekedy to zasa funguje opacne ze stanice ktore nesli zasa idu a opacne...

MacikTO

DiSEqc máš nastavenej správně???

dvb.cz
Registrace: 1/2006

Diseq mam na 19,2 1.1 port 1,na 23,5 Diseq 1.1 port 2... signal je aj na jednom aj druhom....

MacikTO

Nepoznám ten STB, čo máš ty, ale skús pozrieť nastavenie LNB v prímači. Bde to niečo s polarizáciou pre LNB.

uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV

limcek
Registrace: 6/2010

Dej radši DiSEqC 1.0
LNB musí být v menu nastaveno na 9750/10600

Standa2
Registrace: 5/2005

Diseq prepnut na 1.0 na obidvoch druziciach??????????????

MacikTO

Ano

(pro redakci - proč musí být napsáno minimálně 7 písmen?)

Standa2
Registrace: 5/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra