Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

DVBS2 s media centrom

zdravim vas. Rad by som vas poprosil o radu ohladom multimedialneho DVBS2 stb - rad by som aby tam slapala Skylink karta (irdeto kodovanie)s HD,aby to cez USB prehravalo kazdy audio, video format, nech ma HDMI, LAN - ale aby sa dal nastavit aj ako FTP klient nie len server, no a nejaky web browser a youtube su vyhodou. Priznam sa pozeral som na nete, ale ked ma nieco zaujalo - tak to nema referencie od realnych ludi - napr.taky Medialink Linux a pod. (aaa zabudol som podotknut, ze max do 400e a nie som vytazeny na Linux, ale bojim sa aby mi to neprestalo casom prehravat media subory a pod.)

Zipko1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBS2 s media centrom

ja to chcem tiež.
môže byť aj za 300e ale twin tuner.

Dagy2
Registrace: 11/2010

no ja nesrandujem - ten medialink je do 350 myslim, ale fundovana recenzia nem

Zipko1

veď práve, že recenzia nem.
a externý disk

Dagy2
Registrace: 11/2010

Len snívajte ďalej.Dnešné STB dokážu veľa a Linuxové oveľa viac,ale nie sú perpetuummobile a ešte za 400 €.Máte strýčka Google,tak si tam zadajte vaše požiadavky a hladajte čo vám to vyhodí(ho..no).

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

no ved to, preto sa pytam odbornikov na slovo vzatych...

Zipko1

Na Azbox nadáváte, ale nic jiného se do těch tvých parametrů a ceny nevejde. Je hodně dobrých mediacenter a hodně dobrých sat. přijímačů, ale dát to do jedné pixle se zatím lépe nepodařilo.

visper
Registrace: 5/2008

Postav si vlastni HTPC, treba s kartou Skystar HD2 + origimal Technisat CAM. Prehrajes vsechno, nahrajes vsechno, nejsou zadna omezeni. Jen tech € by to asi chtelo vic...

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

Taky se dá koupit netbook s grafikou Nvidia Ion. Přehrává to 1080p jedna báseň a nic to nežere. K tomu jedno USB DVB-T a druhé DVB-S. Ale éčka stačit nebudou (možná bez DPH).

visper
Registrace: 5/2008

HTPC je kopa penazi - a starosti

uz sme to tu riesili...
ja mam okrem TechniSatu aj jedno HTPC.
uz spod ruky 500 juro, malo to integrovanu Intel grafiku,
za 123 som dokupil nVidiu, to vies low-profile, aby nemala ventilator, malo to nejaku DVB-T a A TV kartu s tym ze integrovane dialkove, tak som dokupil DVB-S aj externou CI citackou, slot tam bol ale to vies, dovrtat, dopilnikovat,...
a nakoniec mi to aj tak s CW modulom nefungovalo len FTA, tak som kupil inu lepsiu a drahsiu DVB-uz S2 ale nema prepojenie pre CI... ...
System pokusy s MythBuntu, malo to povodne Vistu Home Premium to je kaka ktora skoncila skor nez zacala boli aj neboli drivre - nahradil Win 7... neverending stooory...
Ak ta to bavi tak ako mna, to chod do toho, inac kup hotovu krabicu za 200 juro co to robi vsetko!
K

krikri
Registrace: 3/2010

DVBS2

Skus pozriet VU-duo je o par euri cez Tvoj limit,ale ostatne myslim splna.

Peep
Registrace: 10/2010

neuvěřitelné, jsem hodně překvapenej, ten Medialink Linux vypadá konečně po těch létech jako můj svatý grál, teď už "jenom" sehnat nějakého majitele, který mně potvrdí, že to nejsou jen marketingové kecy - pls ozvěte se! :-)
Chci nahradit své HTPC něčím blbuvzdornějším při zachování parametrů na které jsem zvyklý:
- dva DVB-S2 HD tunery
- přehrávání MKV s českými titulky přes LAN (z NAS serveru)
- přehrávání HD MKV při současném nahrávání z TV na pozadí
- dobře vyřešený EPG (paměť, rozložení, obraz + zvuk)
- cena do 10.000 Kč
Doteď jsem narazil jen na ten AZ box a ten (tenkrát) uměl jen jeden tuner. A ten navrhovaný VU-duo podle mne neumí MKV.

radon
Registrace: 11/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra