Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD alebo SD?

Ahoj! Idem kupovať satelit a otázka znie HD alebo SD. Satelit bude pre staršieho suseda (58r.) Rozdiel v cene je cca 50€ čo je pre dôchodcu dosť. Na druhej strane... ako to bude ďalej s programami SD. Vývoj ide rýchlo dopredu a je možné, že za 3-4 roky bude väčšina programov v HD a teda na SD zariadeniach ich nebude môct naladiť... Poradíte?

zzzs11
Registrace: 11/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD alebo SD?

by jsem jednoznačně kupoval HD s kartou Skylink

DELETOR
Registrace: 7/2008

Uvažuješ velmi dobre a správnym smerom tady každý rád poradí ale stejne je to iba na Vás čo podniknete.

Ufones
Registrace: 5/2010

kup mu SDcko, jestli je mu 50ecek moc, tak mu bude moc i jakekoliv HD predplatne a zajimave HD vysilani nikdy zadne nebude. A ten levnej SD prijimac stejne 3 roky nevydrzi.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

oprava

...zadne zajimave HD vysilani zdarma nikdy nebude.

On Air!

Saxon

zzzs11

Kupovat?Do kamenného obchodu?Majú tam aj na výber?

Ufones

ufones

riešil som komplety za veľkoobchodné ceny... V kamennom obchode by to bolo kapánek drahšie... To by myslím sused nad satelitom už vôbec nepremýšľal...
SD je Topfield tf6000cr za 149€ a HD deep 2010 za 202€
Ja nepredpokladám, že sesed si bude predplácať HD balíčky. Ide mi o to, že dosť často vysielajú programy v HD (CT1, športové prenosy...) a ak kúpi HD tak to môže sledovať, ak SD tak bohužiaľ.. A predpokladám, že počet programov vysielaných v HD sa bude zvyšovať....
Ide mi len o to, aby mi sused za dva roky nepovedal, že čo som mu to namontoval, keď nemôže pozetať to a tamto....
Teraz má nejakých 8 programov na "dedinskej" káblovke, na sate bude mať cca 30 neplatených ČS a SK....
Vraví sa s jedlom rastie chuť.... zistí, že je aj niečo iné ako JOJ a STV....

zzzs11

Re: zadne zajimave HD vysilani zdarma nikdy nebude.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Něco podobného jsem tu slyšel před lety o ceně paměťových karet.Ha Ha Ha

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

zzzs11

Presne tak ako hovoríš tak sa obyčajný sat.aboneti chovajú

Ufones

ved mu kup HD prijimac Opticum X403 za ani nie 100€ a mas vystarane...ak by mal TV s HDMI vstupom, tak aj SD programy bude mat o dost lepsie ako cez SCART na SD prijimaci...a Topfield je zbytocne kupovat, nedokaze ani to co ten Opticum

radolaco
Registrace: 2/2010

HD jednoznačne.
Sused dostane od SkyLinku ten magazín čo posielajú a dozvie sa, že za 3EUR si môže pozrieť "pamätnícke" filmy od rána do večera na Kino CS a dokumentárne programy ktoré pozeral v mladosti a máš po (nevhodné slovo)i presne ako píšeš.
Na SD prijímači mu to ťažko pôjde.

Dagy2

zzzs11

Nesedí mě pár maličkostí.
... starší soused - 58r. :bigeyes:
... důchodce? pokut to není invalida, tak leda bejvalej policajt a ten má peněz dost.
...Nemusí být ani HD ale většina jich asi pojede stejně jako CSkino, doku, music Takže kupovat SD tak jen na vlastní nebezpečí a s reverzem. Zkus časem tomu mladému důchodci vysvětlit, že si CSkino nepředplatí na tom cos mu nainstaloval.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

zzzs11

Záleží na tom v jakém stavu je ten 58 letý soused. Jedna věc je cena přijímače, druhá, že za HD si bude muset připlatit a třetí - jestli má oči na takové úrovni, aby rozlišily HD od SD. Jo a ještě jedna věc - jakou má TV. Úmrtí SD se bát nemusíš - pokud bude ustupovat tak rychle jako k nám přichází DVB-T, tak se full HD stejně nedožije....

gaston
Registrace: 1/2006

kuba

Sorry som si ani neuvedomil... 68r. :) By bol aj rád, že som mu 10 rokov ubral...

Inak myslím, že na dôchodok nastúpil skôr... robil v lome.. myslím, že má čiastočnú invaliditu...

zzzs11

jednoznacne SD prijimac ak neches vrazat peniaze do programov ktore v HD su aj tak v skylinku dost na prd

wiking18
Registrace: 6/2008

zzzs11

Asi už máš velkosklad vybraný tak prozrad nám jeho sortiment a pak se dá i poradit.Omezenost výběru nepodcenuj.

Ufones

a taky je možné

že hodně programů bude sice v SD, nikoliv v mpeg2. Náklady rozhodnou

Orion
Registrace: 1/2006

Ufones

www .play.sk/satelitna-technika
dúfam, že nedostanem ban ta tento príspevok

zzzs11

tak co je zajimaveho v HD rozliseni zdarma pro ceskeho duchodce!

On Air!

Saxon

susedovi sa hodi doku cs mpeg4 takze HD

susedovi sa hodi doku cs mpeg4 takze HD

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

zzzs11

no ale mě to tam sat.komplety neukázalo nic

Ufones

Ani DokuCS neni gratis. Ale kup mu co chces, jen aby ti to pak neomlatil o hlavu, az uvidi nekde nejakej srot za dvojku komplet.

On Air!

Saxon

Já bych se klonil pro HD a to proto, že v důchodovém věku už zrak určitě neslouží tolik, co dříve, a tak bych rád svému oku dopřál trochu odpočinku R^

carnacv
Registrace: 3/2009

Určitě HD, cokoliv jiného už patří na smetiště...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Nechápu, co pořád řešíte, Saxon to snad napsal jasně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Možná bych koupil kombo s DVB-T, bude mít rezervu, když změní parametry na sat /stojí o malinko víc/. Nedávno jsem řešil u rodičů, koupil jsem golden int. a jsou spokojeni. Skylink karta + dvb-t slovenské programy jako zichr.

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra