![]() |
|
IPTV magio rozširovanie rastraOd dnes Markiza HDOd 1.12.2010, Viasat Nature, ESPN America, MGM, Universal chanel |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: IPTV magio rozširovanie rastraKeď si objednáš Magio,tak tú mašinu,ktorú ti dajú je v HD? V prípade,že si berieš dve mašiny,musia byť vzájomne prepojené?Z toho čo som našiel na ich stránke,nejak som to nepochopil.Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: IPTV magio rozširovanie rastraMagio box (či už KISS alebo Motorola...) samozrejme podporujú HD. To nie je ako u UPC, kde musíš voliť druh boxu (SD, HD, s nahrávaním)a samozrejme od toho odvíjajú cenu prenájmu. Mágio box je vybavený HDD a ako som povedal, podporuje HD. Čo sa týka druhého boxu do domácnosti, tento sa pripája priamo do voľného portu routra, takže tie dva boxy sú úplne nezávislé. Jediný rozdiel je v tom, že druhý box nie je vybavený HDD, takže nie je možné na ňom nahrávanie programu a ďalšie funkcie spojené s využívaním HDDniekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: IPTV magio rozširovanie rastraTo som zabudol napísať,že sa jedná o Magio sat.Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: IPTV magio rozširovanie rastra13 novych programov bude prave vysla tlacova spravastream701HD, skylink, cyfra+
|
janigami
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
obe Magio su HDu IPTV je uz len Kiss ale HD uvazuj len ked mas nie DSL - dvojdrat metalicky, ale opticky pripoj. Akoze da sa HD aj na metalike ale budes to mat vyhulene, nestihacky a nahravat HD a nedajboze nieco ine pozerat uz uz kape. 2 HD streamy na drote ti nebudu chciet dat.Ale jediny rozdiel je z Vigor routru pripojis 2 STB. U MagioSAT-u to je tak ze ti daju Quad konvertor - 4 pripoje kde ked kupis ehm prenajimas jeden STB - ADB satelitny prijimac Ti k nemu zapoja 2 koax kable - kedze box ma 2 tunery - jednym pozeras / druhym nahravas a u 2 STB pripoja 4 koaxial... Nahravanie u MagioSAT je horsie - slabe EPG. A zalohovat - myslene napalit nieco na DVD veeeelmi tazko, kdezto u IPTV da sa! IPTV je strasne pruzne v tom previjani - pohybe obrazu dopredu dozadu a pod. Kiss je celkovo lepsi nez ten sux ADB... Ale to je len moj nazor! ;-) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
![]() |