Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC Akcia samostatná karta Direct +.

Zrazu sa každý nejak snaží žeby vianoce?http://sk.upcdirect.com/satelitna-televizia/ :8) :O

fsat
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC Akcia samostatná karta Direct +.

jo na pred vianocami je každý operátor na mäko
;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

UPC Akcia samostatná karta Direct +.

Jo,včera žena koupila kartu s komplet nabídkou včetně všech HD programů,Cinemax,AXN atd. je tam toho jak mraků,a byl jsem překvapen,když jsem ji to vše naskenoval v obyvačce a dal jsem ji to na ARIVA200 HD,že kvalita obrazu ve srovnání s komplet nabídkou DIGI TV,včetně maďarů atd. je daleko vyšší,Třeba sport 1 CZE a sport 2CZE lepší než skylink a cslink.
Koukám,že UPC je teď asi nejlepší platforma zde u nás v Čechách.I jednání s operátory před spuštěním OK,včetně srandiček u toho!!! R^ R^Jen tak dál hoši z UPC :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Táto SK karta je v predaji skoro pol roka. Takže ani nie tak vianoce.
Ale zmluvu na slovensku musíš mať aj tak a platiť mesačne.

V čr bola a zase má byť v predaji aj jednorazová karta, kde nie je potreba sa s UPC nijako vybavovať. Kúpiš, aktivuješ a rok jedeš.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

samostatna karta Direct+ v predaji nebola...minimalne teda oficialne

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco

Ale je u nás,ve městě Svitavy dobře sehnatelná na náměstí v obchodě s elektronikou,a po telefonu do 5 min. je jí možno rozšířit i o všechny programy UPC včetně všech HD na jak dlouho chceš. Včera jsem to vše vyřizoval/ a chodí ve všech přístrojích se čtečkou což jsem včera zkoušel
/Vantage,ARIVA,Ferguson 8800 HD,ARGUS VIP,Octagon 918 HD,/žádné párování s přijímačem. :8) R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Dagy2:asi nevie čitať. :8)

fsat

hery

ved preto pisem, ze oficialne to v predaji nebolo, ale urcite to tam doplatit islo....inak, hovoris ale stale o karte na zmluvu a mesacne poplatky nie? ziadna karta bez zmluvy na rok ni?

radolaco

to hery

a za kolik tu kartu prodávají? je pouze na rok, nebo i na půl roku?

R1D1
Registrace: 9/2007

R1D1

je na rok,ale za rok nemusíš kupovat novou,spočítají Ti splátky měsíční na celou poptávku včetně HD a přes účet příkazem platíš,abys nemusel dát vše naráz.Když budeš platit dál po roce tak dle telefon rozhovoru jedeš dál stále.O peníze se dvakrát nezájímám,ale žena vzala tu rodinu což dělá asi 400,kč a já doma po telefonu jsem to navýšil pak o zbytek co jsem si jí doobjednal včetně HD,starat se o to nemusím,oni si to budou strhávat sami z účtu,tak zněla dohoda/ je tam vše co vysílají včetně HBO CZ HD a doplňků AXN,CRIME,SCIFI,CINEMAX 1 a 2, atd.prostě vše co žena chtěla tam má.

hery

to radolaco

veď to píšem:
Karta je v predaji aj v ČR aj v SR oficiálne skoro pol roka.
Toto je karta, kde musíš podpísať zmluvu, ale nemusíš mať ten priblblý UPCBOX. Stačí akýkoľvek s CRW čítačkou alebo modulom. JE TO ALE ZMLUVA NA DOBU NEURČITÚ a predpokladám že platia všetky ostatné ujednania ako pri zmluve s STB (penále za nezaplatenie, výpovedná lehota a pod)

V ČR boli v predaji ročné a polročné karty RODINA a RODINA HBO. Predaj skončil tak, aby neboli aktívne karty počas presmerovania parabol. ale sľúbili že pred vianoce to zase pobeží.
Túto kartu kúpiš v obchode a beží rok (pol rok) bez ďalších starostí a potreby ukončiť tento vzťah.

Dagy2

karta Direct Medium je neobmedzená, 9EUR/299Kč je len prvých 12mesiacov, + 252Kč úvodný poplatok
http://cz.upcdirect.com/satelitni-televize/directmediumkarta/

Karta platná rok nie je stále v predaji.

Dagy2

Už jsem to tu psal před více než měsícem, kvalita UPC je velmi dobrá, programů velké množství a i s parádními HD programy (Telenor) za 448,- Kč/měsic. Jediná výtka trp. s ČT HD, Nova HD pouze s rozlišením 1440x1080i...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

PetrT

"Jediná výtka trp. s ČT HD, Nova HD pouze s rozlišením 1440x1080i..."

a ak sa mozem spytat akeze to rozlisenie by si tam ako chcel? 1920x1080? :sly:

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Podstatná

výtka je u mne obraz HBO HD s velmi častým rušením pruhy přes obraz a v poslední době tomuto rušení předchází kratičký rozpad obrazu i zvuku. :( Zdaleka nebudu sám,kdo to pozoruje a už poměrně dost dlouho.

hobo
Registrace: 1/2007

Dagy2

furt nechapes...oficialne k dispozicii bola len samostatna karta Direct medium za 9€...a tato tema je o tom, ze pribudla aj samostatna karta Direct+ za 14€

radolaco

Furt nachape chlapec že DIREC MEDIUM + samostatná karta za 13€ je od včera. :8)

fsat

UPC Rodina

Prosim o radu. Mam aktivovanu karu UPC Rodina. Programy Dis.SC a Dis.WO nie je mozne sledovat. Kde hladat problem?
DM 7000S

efly
Registrace: 10/2008

Problém

bych hledal na hlavní stránce hned nahoře. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

illusion M3

Fungovala by táto karta aj na prijímači Illusion M3?Ďakujem.

zuza5
Registrace: 6/2008

efly

pokial sa nemyslim byvale UPC Rodina je terajsie UPC Medium. A Discovery Science a Discovery World su v baliku PLUS ktory si musis za 4 eura doplatit ak ho chces.

radolaco

Bez viazanosti aj na Slovensku....

...sa predáva karta. Pozri tu stojí 331 €:

http://www.definited.sk/UPC-Rodina-12,83.html

Milan C
Registrace: 4/2006

Cti i mrnave pismenka!!!! * Zvýhodnená cena 13 € mesačne platí počas 12 mesačnej viazanosti

relaxxx
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra