![]() |
|
HUMAX CR-FOXDobry den.Chel by som sa spytat ci uz ma niekto odskusane v tomto stb humax cr-fox kartu skylink-ICE.ci tato karta funguje dobre v tomto prijmaci.Dakujem za vase odpovede.. |
Rapatovsky
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: HUMAX CR-FOXCituji Zipa s konkurenčního fora,přijímač CR FOX má stejně starý soft:Ve starém Humaxu 5500 (licenc. CW, FW poslední dostupný cca rok 2003) se opakovaně při rychlejším přepínání programů zobrazila hláška "kódovaný kanál", přijímač se sekl, byl nutný HW restart. Taky mě to zajímá mám CR foxa na chalupě a kolikrát zapomenu vzít si tam kartu z domu,tak jsem si tam chtěl dát kartu NEXT (ICE). Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: HUMAX CR-FOX..sa mi jedna oto ze tomuto stb staci 17% signalu aby sa nerozpadal obraz..preto by som ho nechcel menit.. |
Rapatovsky
![]() |
|
RE: HUMAX CR-FOXA jak víš, že těch 17% neodpovídá třeba 80% u jiného přijímače? Porovnávals to? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: HUMAX CR-FOXnie neporovnaval som nic..ja neviem ale mne pri lejakoch nekockuje obraz ako druhym..odkedy ho ma cca od roku 2003 tak neviem ci mi iba par krat nesiel obraz..tak si myslim ze tam asi bude nejaky rozdiel v tej citlivosti ... |
Rapatovsky
![]() |
|
![]() |