![]() |
|
Karta GitalJdou na starších kartách CS linku aktivovat zbytek slovenských programů,aktivace byla v ČR ze slovenských jdou jen STV1 a STV2.Díky za případné odpovědi. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Karta Gitalasi máš stale starý tarif traba si dať ten nový🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Karta Gitalchod do rýchlej aktivácií a tam sito zmen🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Karta GitalDíka za radu vyzkouším. |
charlie
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Karta GitalMel jsem stejny problem. Tarif "standart cz" , po domluve s operatorem to zmenil na "neomezeno" a sk programy jdou ted vsechny. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Karta Gital@parnicek - a to stačila domluva? Mají přece sazebník doplatků |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Karta Gital@Displej: Já když jsem kdysi měnil na neomezené přes www stránky CSlinku, tak mi naskočilo, že doplatek je 0,- Kč a normálně to prošlo. A navíc jsem tenkrát dostal měsíc Géško.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Karta Gitalto Displey - bylo to zadara. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
karta gitaluz asi tyzden mi nejde euosport2 z sport baliku...uz ma ebavi tam volat a pocuvat desat minut poucovanie,ktore aj tak konci ich restartom. cs link,diky...dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE: Karta Gitalpánové já žasnu - někomu zadara a někomu za 2x po 200 Kč. |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Karta GitalTarif Standard CZ (Základ+STV+NC) - neomez 0KčTarif Základ (ČT,Prima,Nova) - neomez. 200Kč To je pri prechode na tento tarif Neplacené TV programy bez omezení Nova HD bez omezení 200Kč Tú si môžeš aktivovať samostatne Aspoň takto som to vydedukoval ;) 200Kč-8€ Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
![]() |