![]() |
|
nová karta Skylink IrdetoPřemýšlím o koupě téhle karty. Zkoušeli jste někdo zdali funguje ve vantage v uni čtečce. Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoMám Vantage 7100S karta valí bez problémů Srandart HD ICENěkdy zamrzne obraz na vteřinku,nebo přepnout z programu na druhý,pak se vrátíš a valí zase. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoTakže opravdu bez problémů |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoLen on asi nemysli ICE kartu, ale Irdeto.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoVantage má evidentně problémy se samotnou ICE natož čisté Irdeto ...... |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
Bez problémůICE karta chodí ve Vantage 7100TS v uni čtečce zcela bez problémů!!!!! a doufám, že bude chodit i s Irdetem. Mám v něm ale soft Jepsstein. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
@CapoliS tím irdetem zapomeň |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoCo som cital na diskusiach, tak UNI citacka Vantage s Irdetom nejde. :crying:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoIrdeto kartu s Vantem jsem zkoušel krátce (měl jsem na to jen 20min.), s FW025202 se karta nechytala. ICE karta funguje nejen v uvedeném FW bez problému.Rada, kup ICE. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: nová karta Skylink IrdetoJak může někdo napsat, že má Vantage s ICE kartou problémy, když to ani sám nezkoušel??Tohle snad nikdy nepochopim... Proč radíte na veřejném foru, když o problému nic nevíte? Za tohle bych dával regulerní BAN. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |