![]() |
|
Ariva 200Ahoj,prosím o radu,když mi na to na Arivě píše žádny signal tak už jsem se stal taky obětí odešlého tuneru? |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Ariva 200ne, jen nemáš koax tam, kde má býtS herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
@dkTak takovel amater snad nejsem,potřebuju poradit jak to zjistim co se stalo |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Ariva 200Taky ti někdo mohl třeba ukrást parabolu, takže si se nemusel stát obětí odešlého tuneru, ale obětí trestného činu krádeže :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
janszjistíš to jednoduše, třeba zapojením jiného příjímače, abys vyloučil chybu v anténě a svodu :lookaround: Už jsem se taky setkal s tím, že z ničeho nic to ukázalo žádný signál a nakonec se zjistilo, že zničeho nic odešel kabel nataženej pod zateplenou omítkou. :8)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ariva 200Ak teda stále vlasníš parabolu aj s konvertorom, koax máš správne "zašroubovaný" je možne, že to je ozaj tým tunerom, čo nieje nakoniec žiadna novinka...Hlavne ak ti niektore freq.idu a niektore píšu žiadny signál :)Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Ariva 200Mohla se pohnout Anténa, odešlo LNB, špatný kabel. První je potřeba tohle zjistit a až potom házet Arivu do koše ;) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
ariva 200jdi si odmest snih z paraboly .... :laughing: |
iq1
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Ariva 200mohol si prepnut v nastaveniach LNB daku nezmyselnu hodnotu, ktora ti nedokaze naladit to co chces, pripadne mas vyskratovany kabel - v mieste konektoru pramienkom z tienenia.. moznosti mas vela...Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
@RoccoNe do koše,do šrotu. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 361 |
![]() |
|
RE: Ariva 200na 99% je na vině hnutá parabola, tak nestresuj a zkus to doladit :) |
majkl99
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
Prosattebe do šrotu :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ariva 200na 99% procent je to vadná vstupka , to je po vadných dálkových ovládačích první nejčastější závada .Ale nedělej si z toho hlavu při poruchovosti Ariv cca 10 % pravděpodobnost , že zrovna na tvou hlavu nespadl nějaký meteorit celkem jistota ... servis to vyřeší ... :lookaround: |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: Ariva 200Ked maš ovladač 640 v2 tak je to dobre s prijimačom a chyba je niegde inde . |
profant
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
![]() |