![]() |
|
Baběnky v HD freeDnes v 18:00 Německo-Nigérie přátelské utkání žen ve fotbale.HD vysíláního fta není nikdy dost,proto jsem si dovolil tuto nabídku zde vyjevit. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freejéminanku to hlavní-ARD HD-to dává. |
Ufones
![]() |
|
Tak nevím co by mě mělo zaujmoutjestli babskej fotbal, kyž mi nic neříká ani ten chlapskej, nebo to že se to hýbe, je to barevný a je to v HD :lookaround:Ale nic proti, třeba na tomhle někdo ujíždí. Mě se víc líbí, když ženský dělají jiný věci :8) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freeNapríklad boxujú |
frodo
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freeAsi tak nějak, každá druhá vypadá jako chlap a taky se podle toho chovají. Ale je to v HD, což je důležité :))) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freeZkrátka stále se najdou šílenci, co se budou koukat i na monoskop, hlavně když to bude v HD.;-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freetož fotbal nemusím , monoskop taky ,ani baběnky.ale to poslední je asi nejlepši v NATIVe |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Martin79R^ Chtěl jsem napsat howno s příletem a odletem much v HD, ale monoskop je bezkonkurenční R^ :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Baběnky v HD freePánové čekal jsem exclusivnější reakce že dá někdo tip na HD např:na býččí zápasy nebo na běh na chúdách po hřebenech hor.Loptových hier mám už dost v HD free. |
Ufones
![]() |
|
![]() |