![]() |
|
Samsung?Zvažuji nákup Samsung UE 37C6540,zajímá mě Váš názor,na tuto televizi,nebo doporučení nějaké lepší TV v této cenové relaci,mám kabelovku od UPC a HD satelit,sleduji hlavně sport.Děkuji |
afti
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
![]() |
|
RE: Samsung?Kúp si túto:http://digitalco.hu/index.php?m=SAMSUNG&n=LE-55C670%20M1S&lcd_televizio&id=1041&kat=2 |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
MenuObraz dobrý, rýchlo reaguje pri voľbách, len to samsungovskéneprehľadné a zbytočne zložité menu. |
Robinzon
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
SamsungTaké jsem nějak nevěřil Samsungu, ale nyní mě přesvědčil o opaku - a že umí. Mám model "Samsung LE32C653" a spokojenost se vším všudy. Pokud Vám vyhovuje parametry a konektory, tak neváhejte. :8) |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Samsung?kup si toto:http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/televizor-philips-40pfl8605h-perla-sve-kategorie/ a mas spicku |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: Samsung?Mám mesiac 55C6000 a môžem vrelo odporúčať, som veľmi spokojný. R^ |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
Téma: Samsung? (# 459)já jsem také spokojen protože ji nemámCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
ladinekSouhlas. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 943 |
![]() |
|
UE37C6500mam 3 tydny ) obraz u SD velmi dobry pres USB avi ,mkv .super ,jenom to sekani mi leze na nervy ,na predajni sem to nevidel , jenom pri tech filmovych modech mi to seka i ty titulky u TA3 dole co jedou , ke vanocim to resit nebudu ,nebo chci neco i videt , ze pri byla do predaje pustena vadna rada techto TV , budouci tyden skousim HD zdroje ,pak se uvidi ,jeli pak to bude sekat taky ... mam pouze pripojeny dream 7000S +geminy 4.7 )pres RGB(mini)prodejce se mne sveril ze pri byla do predaje pustena chybna serie techto tv ze pry se to nestahuje jenom sou reklamace , projevuje se to zasekavanim obrazu pri plynulych scenach hlavne v tech fil.modech ))) takse nemuze byt vo spokojenosti ani zdani kdys de o tak spickovy stroj )).....(matino30@azet.sk) kdyby naka rada )zdravim |
matino30
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
matino30Poradne si nastav TV, staci vypnout blbosti typu digitalni filtr, vyhlazovani pohybu a dalsi nesmyly. Tez se me obraz trhal pri plynulych zaberech, hodinku jsem si s tim hral, nez jsem nastavil vse ke sve spokojenosti. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
Hypnosvse vypnuto ) pouze prirozene obraz ,podsviceni mam stazeno na 8 ,vsechny tyto filtri a zbytecnosti vypnuty ,jenom ze v kramu to vse jede OK pri prepinani tech true motion , proc ot u mne seka ,je nejaka moznost ze to dela prave geminy ? protoze sem pred casem prosel od SF prave kuly skylinku ...vsimnul sem si jeste jednu vec : po rychlych prechodech zustavaj stiny jako by spomalene zhasinali pixely barev ,markantni je to pri cerne , muze to byt taky SD takove ty mazanice ... bude obraz lepsi pres hdmi z arivy 200HD pri SD kanalech ,nez clasicke prepojeni pres RGB ...? dik |
matino30
![]() |
|
RE: Samsung?A hlavně ještě něco přes měsíc vydržet, určitě budou po vánocích slevy |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
RE: Samsung?Asi to delá geminy já mám to samé filtry vypnuté. V digitalní síti vše v pohodě |
majla
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Samsung?Něco mě tu nesedí, .... Velikost 37" a televizor??????A ještě na HD? :laughing: Něco je někde špatně!!! Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
SEKANI !! LED samsung UE37C6500 pres hdmicele to vyzera na vadny kus TV,protoze to sekani dela i pres hdmi , pri rozliseni 1920x1080 nekoukatelne , titulky na TA 3 ,ct 24 ,leo , se sekaji , sekani je takove vyrazne i pri HD showcase ,tie lady , taky spomalene zabery fotbal ,tenis seka ....koukali sme to na predajni nedelal to zadny kus ) alespon ne to sekani titulku a spomalenych zaberu z HD kanalu. skusim to natocit na kameru a hodim link ) ponevac na predajni to jede vse normalne beze sekani ) kolik dni trva samsungu oprava ? jak udelat opatreni aby nedosel z opravy doskrabany ,je to novy kus 3 tydny dekuji :(( |
matino30
![]() |
|
![]() |