Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung?

Zvažuji nákup Samsung UE 37C6540,zajímá mě Váš názor,na tuto televizi,nebo doporučení nějaké lepší TV v této cenové relaci,mám kabelovku od UPC a HD satelit,sleduji hlavně sport.Děkuji

afti
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung?

Kúp si túto:http://digitalco.hu/index.php?m=SAMSUNG&n=LE-55C670%20M1S&lcd_televizio&id=1041&kat=2

fsat
Registrace: 2/2006

Menu

Obraz dobrý, rýchlo reaguje pri voľbách, len to samsungovské
neprehľadné a zbytočne zložité menu.

Robinzon
Registrace: 5/2010

Samsung

Také jsem nějak nevěřil Samsungu, ale nyní mě přesvědčil o opaku - a že umí. Mám model "Samsung LE32C653" a spokojenost se vším všudy. Pokud Vám vyhovuje parametry a konektory, tak neváhejte. :8)

Violista
Registrace: 7/2007

kup si toto:http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/televizor-philips-40pfl8605h-perla-sve-kategorie/ a mas spicku

johnysk
Registrace: 3/2010

Mám mesiac 55C6000 a môžem vrelo odporúčať, som veľmi spokojný. R^

jupol
Registrace: 11/2009

Téma: Samsung? (# 459)

já jsem také spokojen protože ji nemám

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

ladinek

Souhlas.

sirda
Registrace: 11/2006

UE37C6500

mam 3 tydny ) obraz u SD velmi dobry pres USB avi ,mkv .super ,jenom to sekani mi leze na nervy ,na predajni sem to nevidel , jenom pri tech filmovych modech mi to seka i ty titulky u TA3 dole co jedou , ke vanocim to resit nebudu ,nebo chci neco i videt , ze pri byla do predaje pustena vadna rada techto TV , budouci tyden skousim HD zdroje ,pak se uvidi ,jeli pak to bude sekat taky ... mam pouze pripojeny dream 7000S +geminy 4.7 )pres RGB(mini)
prodejce se mne sveril ze pri byla do predaje pustena chybna serie techto tv ze pry se to nestahuje jenom sou reklamace , projevuje se to zasekavanim obrazu pri plynulych scenach hlavne v tech fil.modech )))
takse nemuze byt vo spokojenosti ani zdani kdys de o tak spickovy stroj )).....(matino30@azet.sk) kdyby naka rada )zdravim

matino30
Registrace: 5/2008

matino30

Poradne si nastav TV, staci vypnout blbosti typu digitalni filtr, vyhlazovani pohybu a dalsi nesmyly. Tez se me obraz trhal pri plynulych zaberech, hodinku jsem si s tim hral, nez jsem nastavil vse ke sve spokojenosti.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Hypnos

vse vypnuto ) pouze prirozene obraz ,podsviceni mam stazeno na 8 ,vsechny tyto filtri a zbytecnosti vypnuty ,jenom ze v kramu to vse jede OK pri prepinani tech true motion , proc ot u mne seka ,je nejaka moznost ze to dela prave geminy ? protoze sem pred casem prosel od SF prave kuly skylinku ...
vsimnul sem si jeste jednu vec :
po rychlych prechodech zustavaj stiny jako by spomalene zhasinali pixely barev ,markantni je to pri cerne , muze to byt taky SD takove ty mazanice ...
bude obraz lepsi pres hdmi z arivy 200HD pri SD kanalech ,nez clasicke prepojeni pres RGB ...?
dik

matino30

A hlavně ještě něco přes měsíc vydržet, určitě budou po vánocích slevy

KamilZ
Registrace: 11/2010

Asi to delá geminy já mám to samé filtry vypnuté. V digitalní síti vše v pohodě

majla
Registrace: 9/2006

Něco mě tu nesedí, .... Velikost 37" a televizor??????
A ještě na HD? :laughing: Něco je někde špatně!!!

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

SEKANI !! LED samsung UE37C6500 pres hdmi

cele to vyzera na vadny kus TV,protoze to sekani dela i pres hdmi , pri rozliseni 1920x1080 nekoukatelne , titulky na TA 3 ,ct 24 ,leo , se sekaji , sekani je takove vyrazne i pri HD showcase ,tie lady , taky spomalene zabery fotbal ,tenis seka ....
koukali sme to na predajni nedelal to zadny kus ) alespon ne to sekani titulku a spomalenych zaberu z HD kanalu.

skusim to natocit na kameru a hodim link )
ponevac na predajni to jede vse normalne beze sekani )

kolik dni trva samsungu oprava ?
jak udelat opatreni aby nedosel z opravy doskrabany ,je to novy kus 3 tydny
dekuji :((

matino30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra