Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Eurosport HD, History HD momentálně FTA

Pokud to už tady bylo dřív tak se omlouvám, ale při projíždění programů jsem narazil na tyto v dočasně volné holandské programy + NG wild na Astře 23,5E.

sirda
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:Canaal Digital

NG Wild v holandštině už běží déle.Mají občas takové akce,že pustí něco free.Co vím,naposledy asi před půl rokem šlo volně asi 10 jejich progranů,včetně Sportu1,2 a Eredivisie.

sigur
Registrace: 5/2010

RE: Eurosport HD, History HD momentálně FTA

díky.....

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@sirda

To téma o něco níže na této stránce Ti nestačí? Musiš si tu cintat pentli Rv ;P :zombie:

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Jackal

Každý tu nemá čas ležet celý den!!
Nech si pro přístě svoje slinty pro sebe.
Sirda alespoň umí pořádně utvořit nadpis.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Jak ležet celý den, uznávám Tě, ale tady Tě nechápu? V momentě, kdy to psal, tak na té samé stránce dole (možná uprostřed)bylo téma "eurosport hd,history hd". Sice tam chybělo to FTA, ale i mentálně zaostalý by se nejprve kouknul tam!!
P.S. TO jako když utvořím pořádný nadpis, tak tady můžu s r á t jedno téma za druhým třeba 10x? Už teď je to kvůli podobným žumpa.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Nezlob se, ale tvoje reakce mi nepřijde korektní.
Včera večer jsem sem kouknul a Sirdovo příspěvek padl do oka hned, ten druhý nikoliv.

Nehledě na to, že Sirda rovnou zmínil případnou omluvu - uplně ho chápu.
Kdyžtak tu jsou od toho admini, aby to v případě potřeby upravili.

On Air!

Saxon

Jak jsem psal, respektuji Tvé názory, ale to neznamená, že s nima musím vždy souhlasit.
Takže abych to zrekapituloval: Pokud mně hned nepadne nějaký příspěvek do oka, utvořím pořádný nadpis, zařadím to do správné sekce a rovnou se omluvím, bude v pohodě, když to tu budu cpát znovu a znovu? Zastaneš se mě taky před reakcemi případných "Jackalů", nebo je necháš "slintat"? Neber to osobně, ale to mně taky nepřijde korektní?

Jackal

Jackal

Ve vlákně, které máš na mysli jde o něco jiného a týká se to jiných programů.

sirda

Nemusíš se mnou souhlasit.
Nejde tu o nějaké zastávání, tady jde pouze o slušné chování.
Tu reakci sis mohl uplně v klidu ušetřit, o nic víc nejde.

On Air!

Saxon

sirda

V tom případě se omlouvám.
P.S. jenom: můžeš mně říct, jaký je rozdíl mezi Eurosportem HD a History HD od Skylinku a Eurosportem HD a History HD od holanďanů?

Jackal

Saxon

Máš pravdu, mohl, ale někdy mně to prostě nedá, když tu čteš jedno a to samé furt dokola: opakující se témata, dotazy na věštce atd. Říkám si, že to snad ani nemůže být pravda, jaký jsme to národ ...

Jackal

je to sposobene typom tohto diskusneho fora kedze prispevky idu po dni do vecnych lovist a nikoho tu nebavi hladat v nefunkcnom vyhladavaci ktory je este casovo obmedzeny

funtomas
Registrace: 12/2009

Souhlasím, ovšem toto není ten případ, když to psal, bylo to na stejné straně. A ten jeho blábol "Ve vlákně, které máš na mysli jde o něco jiného a týká se to jiných programů." jsem chtěl od něj vysvětlit, ale raději nereaguje.

Jackal

:))) Hlavně se nezabijte..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Neboooj, je pátek, tak radostí řádíme. A vraždy (nicků) jsou na adminech :))) :)))

Jackal

a naco tu je toto?
https://www.parabola.cz/forum/sort2/
akurat nechapem preco to nie je by default

matho
Registrace: 2/2006

Jackal

S tebou se už nebudu o ničem dohadovat.

sirda

Sirdo, Sirdo - došly argumenty, co?

Ale já se nechci dohadovat, jen Tě prosím o pomoc, neboť jsem teď bezradný. Mohl bys mně prosím vysvětlil ten rozdíl, který máš na mysli ve větě: "Ve vlákně, které máš na mysli jde o něco jiného a týká se to jiných programů." Otázku jsem specifikoval výše: "jaký je rozdíl mezi Eurosportem HD a History HD od Skylinku a Eurosportem HD a History HD od holanďanů?" Chvíli jsem si myslel (když mě Saxon sjel), že jsem si to mohl odpustit, ale teď už ne. Takové mám nejraději, dojdou argumenty, tak si budou hrát na haura.

Jackal

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra