![]() |
|
@Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumProsím Tě, mám Samsunga 320GB z té řady cos mi doporučoval. Nejdřív jsem ho dal formátovat ze Showboxe, ale to trvalo nehorázně dlouho a nakonec se to seklo. Po restartu nahrávat šlo, ale potřeboval jsem zazálohovat PC, tak jsem to formátnul v PC na NTFS a uložil data. Teď už to na data z PC nepotřebuju. Dá se ten disk naformátovat v PC třena na FAT32 a hodit tam ty složky (PVR, MUSIC,.....), nebo to Showbox bere jen s vlastním formátováním? Dík.AntiShowboxáci - nereagujte prosím. Dík. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumVe správě disků ve Windows to do FAT32 nenaformátuješ. Stáhni si někdě z netu zdarma program Fatformater.Chodí to bez problému, ale bacha, Fatformater nabízí k formatingu i hlavní disk počítače!!! Nedávno jsem si díky své zbrklosti a nepozornosti celé PC zbořil. ;) Stačí provést Quickformat. Někdy to je nutné provést opakovaně. Po úkonu se koukni ve vlastnostech disku na typ souborového systemu, někdy tam je RAW, tak to proveď ještě jednou až se to provede na FAT32. Je to volný program... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumPoužívám tohle, funguje perfektně.ftp://ftp.zertechleba.cz/ruzne/HPUSBFW_2.2.3_MASTER.exe Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 Platinumvsecky tydle zakladni windows formatovaci softy sou pekny mr.dky. ten slavnej HP tool neumi formatovat disk se skrytou particii , nebo snad staci ext2 a je v kopru.fat32 by to chtelo vedet jakou velikost bloku preferuje ten shoubox a formatovat to podle toho. kdyz chcete neco poradne naformatovat, tak poradnej partition manager (sou i zadara relativne funkcni) anebo to udelat v linuxu qparted :) a startovaci disketa taky urcite umi fdisk :) rady typu udelej to vickrat, pac to naprvne nezabere sou myslim vice nez vypovidajici. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsMáš pravdu, však jsem nakonec přidal větičku o volném programu a patřičné schovívavosti...Ta podporovaná velikost bloku jde zjistit jak? Napadá mě možnost nechat disk naformátovat samotným Showboxem a pak to z toho zjistit. Ale on si s NTFS, ve kterém je drtivá většina koupených disků neporadí. Proto používáme tyhle mrdky. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumNechcem vam vstupovat do debaty ,ale keby si sa pozrel na support samsunga k diskom tam byval disk formater na stiahnutie.Ci tam este je neviem ja som ho pouzil niekedy v lete.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 Platinumco si pamatuji, tak mnou doporucovany portable disk Samsung 160GB je ve FAT32 uz pri koupi. Formatuju pouze stolni disky MYBook od WD. Disky s vetsi kapacitou nez 160GB davam jen s externim napajenim.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Díky všemOn totiž na tom disku při koupi byly i obslužné programy - m.j. i cosi na formátování přímo od Samsungu. Jenže já jsem to dal hned formátovat do Showboxu :-/. Nevadí - dá se to stáhnout z webu, kdyby ty vaše odkazy nezabraly.Saxon - tak tu Tvou reakci na FORMAT C bych chtěl vidět....to muselo být fakt infarktový :laughing: |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 Platinumtakovy sikovny CD :http://www.ultimatebootcd.com/ Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumA věříš, že to ani tak hrozné nebylo, den před tím jsem dělal zálohu.Navíc mi kolega nějakým softem celý obsah zachoval, nakonec to nebylo ani třeba znovu přeinstalovávat. Reinstal jsem ale i tak udělal, pro jistotu... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 Platinumna formatovani je super Gparted... (http://gparted.sourceforge.net/) |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: @Saxon - HDD pro Showbox S300 PlatinumKdyž už testujete tak můžete i tenhle :)))http://www.partition-tool.com/personal.htm AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
![]() |