Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Zkušenosti s TV SAMSUNG PS50C550

Ahoj chci se zeptat má někdo tuto TV SAMSUNG PS50C550 chci se zeptat na vaše zkušenosti s TV ,hlavně mě zajímá zvuk a spotřeba ,díky za případné odpovědi. Chci si tel koupit tak se ptám .

jirka6090
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zkušenosti s TV SAMSUNG PS50C550

V plazmách Samsung lepší než LG, ano výšší spotřeba a OK kvalita, ale PANAS je PANAS.

CES
Registrace: 4/2007

Ahoj mam sice minulorocni model B 550 tak muzu psat jen o tom ale spotreba je prumerne 190 W a zvuk je pro mne pri sledovani tv dostacujici.Kdyz koukam na blu-ray uz by to chtelo k tem filmum lepsi aparaturu.Ale celkove jsem za dany peniz nadmiru spokojeny.

Tielk
Registrace: 11/2007

Pořádný zvuk z takovéto ozvučnice( a k tomuto omezení vybraným měničům) nikdy nevykouzlíš.
Kvůli zvuku je nevybírej, raději dokup aparaturu.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

presne,neexistuje TV s dobrym zvukom.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Řešit kvalitu zvuku u interních reproduktorů v TV je nesmysl, plastová ozvučnice, obsah ozvučnice cca pár štamprdlí, neschopnost měničů zahrát frekvence pod 200Hz.
Osobně mám ze TV značek LG a Samsung osypku. Asi to nějak přitahuju, ale když přijdu někde do styku s těmito značkami, vždy je nějaký problém.
Kup si Panasonic a pokud možno ne tu nejnižší řadu.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Panasonic je bezproblémovej, ale z ostatních sr.aček je tel. LG a Samsung asi nejlepší volba. Ze značek je ale nejhorší Sharp, ten i zadarno je drahej.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jirka 6090

Na co si kupuješ televizi? Na spotřebu? Nebo na to abych se na ní díval?Jestli začínáš tím že řešíš jako jednu z prvních věcí spotřebu tak si nekupuj nic!Někdo má prioritu obraz a jiné věci-spotřeba je někde na konci priorit.A zvuk? Co chceš s takovými reproduktorky na jakékoliv televizi vykouzlit?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

kuba

ja uz radeji horsi znacky neznam... Naopak, nedavno jsem delal jednomu myslivci novou hajovnu, penize nemel skoro zadny, tak si nechal pritahnout z Nemecka z bazaru nejakou pouzitou sunku. Jo sunka, dovezli mu CRTcko Metz, uhlopricka sice 72cm ve 4:3, ale uz to melo ve vnitrku DVB-T i Ccko. Nadhernej v ramci moznosti zvuk, konektivita jakou nema dnesni plazma za 30 klacku. Dokonce i 2*HDMI. A to vsechno za dva tisice korun. Krasa...

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Veru tak kvalitne posledne modely crt.Sracky su tie placky co vedia zobrazit len 100% signal.Naco to vobec vyrabaju,len pre vymyte mozgy.Marketing zapracoval ako 600Hz panasonic,moze ist do (nevhodné slovo)e.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

saxon

Díky za rady ale mam doma PHILIPS LCD 47PFL5603D a ta má VÝBORNÝ ZVUK ale chci zkusit větší plazmu měl jsem doma LED ale zvuk byl hodně špatný tak jsem chtěl vědět od majitelu SAMSUNG PS50C550 jaky má zvuk .

jirka6090
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra