![]() |
|
Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDZdravím, jdou vám tyhle programy? Mám na týhle frekvenci nulový signál :-(. Díky za info |
Frantast
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HD99% ;).............AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HD...idú chyba u teba ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDjedou v poho |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDDík. Všechno ostatní běží bez problému, jen tahle frekvence nee. :-( Tak jdeme zkoumat. |
Frantast
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDa jinak to šlo, chyba nastala až dnes? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDJJ, včera v pohodě. :-( Restart, tovární nastavení a jediná frekvence 12109 ani ťuk. úroveň signálu 99%, kvalita 0%. Jinak Skylnk komplet, UPC komplet bez problému. :-(Je TO TOPFIELD 7700. |
Frantast
![]() |
|
a co ostatne nastaveniahod sem presne co mas presne pri tej frekvencii este nastavene. pripadne si to skontroluj napr. na lyngsat |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDdíky všem, už to běží. Nevím jak se to povedlo. Tovární nastavení, vytažení ze zásuvky, vyndání modulů, znovu reset a už je to ok. Nikdy se to nestalo. Tak uvidíme. Ještě jednou dík. |
Frantast
![]() |
|
Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDZdravím,měl jsem úplně stejný problém a taky na této frekvenci s Topfieldem.Podařilo se mi to taky rozběhnout,ale nevím proč to nešlo. |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: Skylink NovaHD, HBO HD, Nova sport HDniekedy zabere naskenovať frekv. o 1+,1- napr. 12110...R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |