![]() |
|
TNK HD na Vantage 8000S-moje skusenostiPodelim sa o svoje skusenosti s kartou a modulom TNK HD. Nakup satsklep.pl, dodane na treti den, platba beznou kartou Visa Electron.Zoznam programov je tu: http://telewizjanakarte.pl/tnk_hd/kanaly.html#pakiet_bez_oplat?utm_source=strona_splash&utm_medium=baner_dlugi&utm_campaign=nowy_pakiet Karta je sparovana s modulom, po zasunuti do prijimaca ihned rozpoznana a je potrebne najprv urobit update softveru na module (nechal som zapnute na TVN HD na 13E.), az potom aktivovat. Firmware na Vantage mam Jepssen. Aktivovane cez nasho operatora a mobil na cislo uvedene v navode. Pozor, cislo na satsklepe nie je dobre, ma nakonci o dvojku viac. Jednotlive programy nabiehaju priebezne, cast takmer ihned, a postupne u mna boli do 24 hod. aktivovane vsetky.Ide mi hlavne o HD programy, Filmbox a ESP maju aj cesku audio stopu, dalsie polsku a cast aj anglicku. Vsetko Dolby Digital. Obraz velmi dobry. MTVN HD sa mi paci, idu tam koncerty z Rock am Ring atd. Zaver: Na Vantage karta s modulom funguje OK. R^ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
DoladovanieZdravím mám dotaz kamarád si koupil tuto kartu a neví jak ji doladovat když kartou visa na jaký učet! Děkuji. |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: TNK HD na Vantage 8000S-moje skusenostiMoje zkusenost s touto kartickou je obdobna. V nedeli vecer objednano, v utery odpoledne dodana. Sparovani, aktivace pres mobil ok, prvni den mi slo asi pulka hd programu, druhy den uz vse. Sd programy jsem zatim neladil. MtvnHD je fakt very good, uz se tesim na "sugaholki" live. Mam topfield srp 2411. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
jerabekMyslis po uplynuti tch prvych troch mesiacov ? treba asi dokutit na satsklep kupon na dobitie a aktivovat to cez telefon.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
parnicekKdy to dávaj ?? :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: TNK HD na Vantage 8000S-moje skusenostito bigj - dneska uz to davali. Opakuji to zitra dopoledne a jeste v utery. Asi 30 minut. Jen skoda, ze uz z puvodni sestavy "Sugababes" uz tam zadna holcina neni. Tady je link na programy mtvhd:http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/mtvnhd/ |
parnicek
![]() |
|
RE: TNK HD na Vantage 8000S-moje skusenostiTak ok 9:00 až 9:30 R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: TNK HD na Vantage 8000S-moje skusenostiPo vystrizeni reklamy maji sugaholky jenom 21:42 minut. |
parnicek
![]() |
|
![]() |