Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

parabola 100cm

jakou parabolu doporučení

bambule
Registrace: 2/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: parabola 100cm

Zdrvicko rok z5 Kathrein CAS 09 cen 4500 vcetne DPH a dopravy. Velmi dobra instalace.
Gibertini seri od serie se lisi, pozinkovani nekvalitni.
Fuba kvalitni pozink, ale zase problemy s opadavanim tedy vim minimlne o jednom kusu (Kliny) kde se to projevilo.

Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D

linuxik
Registrace: 5/2006

Ty to snad nemyslíš vážně dát za parabolu 5000kč???Včem je zase tak lepší???Tady se platí asi jenom značka název .

koax
Registrace: 2/2008

jj hirschmann nebo kathrein to je jako bmw ci mercedes, copak italie , mlady ital v zime nepracuje a v lete tanci

rj45
Registrace: 6/2007

koax

nekteri snobove maji dobry pocit, ze maji neco, co druhy nema/nemuze mit. Davat koncovemu uzivateli na strechu ofsetku za 5 tacu je samozrejmne blbost. To mu radeji vyberu o to lepsi receiver. Kathrein se zameruje predevsim pro profesionalni provoz, tam je jeji nasazeni adekvatni. Parabola, ktera bude nainstalovane ne vysilacim stozaru v 50 metrove vysce musi splnovat jine mechanicke parametry, nez nejaka trepacka na komine, nebo na zdi. To same plati i o terestrickych antenach Kathrein. Kdyz budu chtit mit ten nejlepsi pocit, ze davam zakaznikovi neco lepsiho nez konkurence, tak budu davat Fubu, nebo SMC od Visiosat. Hezky den...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

re :

Kolego tvé vysvětlení neberu,sic tě nadále respektuji.Právě,aby se svět nezaplnil brakem,je třeba nabídnout alternativu a podpořit tradiční výrobce.Tu anténu jsi v ruce předpokládám neměl,tak bych se pozdržel výroků o "zbohatlících",pro mě je to platící klientela,která mnohdy začínala od nuly.Proč by si takový produkt nemohl pořídit třeba i nadšenec,který skládá korunu,ke koruně?Já jsem tak podobnđ před mnoha lety šetřil na espritové HIFI komponenty od Sony.Pokud vím,tak ani ty nemáŕ Multibeam za patnáct stovek.Pak je tu další cesta,kterou já nejdu,viz High End FE komplet z Asie od agenta na dnešní titulce.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

@lubbik

Ale Saxon se slůvkem nezmínil o zbohatlících, píše o snobech a i chuďas může být snob. Jinak máš pravdu, možnost výběru je důležitá ve všem.

knawi
Registrace: 3/2007

Presne tak, mam na mysli snoby, ktere znam primo osobne, nikoliv obecne. Kathrein jsem v ruce nemel, ale to s tim nema vubec nic spolecneho. Ja jsem strasne rad, ze takove firmy jako Kathrein existuji, ale zase nejsem tak naivni, ze ja nebo ty je svym nadsenim pro vec dokazeme podoprit. ja si kupuji pro svou potrebu taky dobre znacky, treba Makytu,Hitachi, Metabo, Rover, Promax, Cabelcon, Bosch takze mindrak z dobrych znacek mit asi nebudu. to jen tak na okraj, aby me tvrzeni nebylo nahodou vykladano jiank.... rad si rovnez prectu test paraboly Kathrein, nebo jejich Receiveru. Uz koncim, vyrazim na Klet.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Také by mě zajímalo doporučení nějaké paraboly okolo 100cm pro natáčení, jde mi hlavně o svazek Badr-4 Ku Band BSS, ted mám Fubu 85, sice někdy chytám, ale jsou tam výpadky. Lokalita 50km od Prahy severně. Pravda, že LNB mám obyčejné Chess Edition 3 Single - 0,1dB.

Jardysek
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra