![]() |
|
octagon HD 918 skryte menuChcel by om niekoho poprosit, ci mi viete povedat ako sa dostanem do skyteho menu, lebo potrebujem pozriet zapisy na kartu zo Skylinku, na ktorej mi nejdu napriek normalnemu signalu a kvalite ani zakladne neplatene programy... FW je 10669, pricom TA3 a Public TV idu v pohode, cize myslim, ze to bude v karte, aj ked som urobil refresh... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menuskryté menu nepotřebuješ !v normálním menu ROZHRANÍ si přečteš vše! jo možná je karta vypnutá potom MENU ROZHRANÍ rudé tlačítko heslo 9999 a povolit kartu nebo napiš co dál , |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
nemam ho teraz pred sebou, je u znameholen si matne spominam ze po stlaceni menu je tam polozka cas siet atd, rozhrani si nepamatam, ani to povolenie karty, akurat zvlastne je, ze doteraz karta aj s ochutnavkou skylink to v pohoe slo a nikto to nemenil... |
miskoca
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menuvypnout na chvíli ze sítě |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
octagon HD 918 skryte menuvyhodit,změnit přístroj a je klid!!!to je jediné řešení,které jako saták mužeš udělat!!!Jiné přístzroje za daleko menší cenu,jsou proti tomu přístroje!!!! R^ R^ :)))Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
ok uvidimeto som mu myslim tiez povedal, dobre si vsak spominam, ze v rozhrani svietil silnejsie napis Cryptoworks, jemu to ale nesvietilo v tom bude asi problem /tvrdil mi, ze svietilo len CAS a siet/... vsak by to Cryptoworks malo svietit? |
miskoca
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menuJardo,není to u tebe schiza?Že by něco nešlo na 918?A u tebe?? :laughing: :laughing: ;P |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menuTo hery,si ty ale vysadený k.r.e.t.e.n na niektoré STB,ako by si od nich dostal na hubu,pre svoje nízke IQ a preto si nikdy nepripustíš,že na Octagona SF-918 nedozrel ešte žiadny STB.Si len predpojatý s.o.m.á.r ktorý niektorým STB nerozumie a nikdy ani nebude.Daj si pohov a choď do dôchodku a prestaň trepať nezmysly a radiť. :laughing: :laughing: :laughing:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
ja som ten stroj vymenil za DMakurat, ze nechapem, preco to nejde tomu znamemu, komu som ho dal, vsak Hery? ak mozem poprosit, treba reagovat co sa clovek pyta nie na nezmysly, vopred dik... |
miskoca
![]() |
|
vladoholuPrávě,že je přes Octagona odborník na slovo vzatý,Bohužel,asi ta skleróza.To víš,u nás starších to je běžné,že už zapomínáme. :laughing: :laughing: :razz: |
zzaner
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menuPrávě,že je přes Octagona odborník na slovo vzatý,Bohužel,asi ta skleróza.To víš,u nás starších to je běžné,že už zapomínáme. :laughing: :laughing: :razz:To myslíš ako toho nicka DDR?Na slovo vzatý odborník na Octagony?Mňa asi picne,tak ten pán neporadí,ale doporučí Octagona vyhodiť a kúpiť niečo iné.Och bože,ja sa asi ešte dočkám prekvapení.To miskoca,ja by som išiel do Menu,CAS a dal na vypnuté všetkých prvých 5 riadkov od vrchu.Ja to tak mám a nemám problém zo zápismi na kartu.Skús,alebo v EMU Key,prejdi na keys pre Skylink a vymaž všetky keys pre tohoto providera.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
OpravaPrepáč, to zanner,myslel so na nicka Hery,ale som omylom uviedol iného,- DDR-,ešte raz sorry.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
![]() |
|
vladoholuKolego co jsi napsal si od Tebe nezasloužím,ale nic taková je doba.To co píšeš Skylink a ostatní v EMU to jest u Octagonu v pořádku,vím že umí Sharing oK,ale Ty zase nevíš to ostatní,že dnes když něco chceš sledovat tak jedině V AU/třeba ARIVA 200 HD/ jak Bulsat,tak C+ NL,tak SWISS programy jedou,ani nemusíš sledovat keys změny,Tak to třeba OCTAGON neumí a nikdy umět nebude/Tak (nevhodné slovo) jsem já nebo Ty,že už nechceš investovat do nových a dalších přístrojů,já na přistupuji,zkouší a dělám s novými,mám jich tady teď cca 6 HD od ARGUS VIP,OCTAGON 1018 HD,a i tu pitomou ARIVU ,kteří všichni odsuzují,ale na ní jede to co na ostatních i linux přístrojích nejede,protože někteří si myslí,že si koupí Linux a je vyhráno,a pak otravují,volají a pořád něco chtějí,na takové se můžu,a to samé jsi asi TY!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@heryTo jsi nám to dal! Všem, kteří si během ca tří let postupně nekoupí, do nebes nevychválí a nakonec s opovržením nevyhodí odhadem 12 až 15 resívrů jako ty. Opravdu máš vážně takový názor, že bychom se měli takovými radami řídit? Uvědomuješ si, že tvoje, možná neúmyslně povýšenecké rady leckoho otráví? Opravdu raději takovým stylem neraď, rozhodně ne těm, kteří netuší, čeho se můžou dočkat od heryho. Chválil sis všechny svoje přístroje abys je po čase zatratil - bylo jich víc ale o Octagonu 918 to platí zcela určitě! Ale darmo mluvit, doufám, že snad ani takový být nechceš. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawTak jak to zde tady píšeš,tak jsem to nemyslel.VYCHÁZÍM vždy z toho co zkouším,dělám si kolem toho poznámky a posuzuji,všechny odzkoušené přístroje:a./ pouze pro laiky t.j. chce kartu skylink a nic více b./ pro kluky co chtějí něco v EMU c./ pro chlapce co chtějkí mít vše,jako třeba jsem já!!!! ale né z důvodu povyšování,jak píšeš ale z důvodu mých vlastních asi ambicí,/t.j. dokážu to,nebo né/?? tak se na mě nezlob :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menucopak odbornik hery. to je bez komentare.:laughing: :laughing: :laughing: |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
re -knawiNerad se do toho pletu,ale můj názor znáš,když jsi kopyto/několíkrát jsme to probírali,víš že nemyslím tebe// :laughing: a neumíš z přístroje vytřískat co dá,pak je to těžké.Všechny programy co je možné v emu chytat jdou i na Octagonu,jen je si trochu pohrát a mít z něho např. Saba,Optibox,On lien apod.A je to R^ R^ ,ale i bez této změny jde sledovat vše :laughing: :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: octagon HD 918 skryte menunezlobím se, ale rorušils mě, co rozrušil, trošku přímo nas.al. Musel jsem říct choti a udělat parádní martini coctaily, z jejích zdrojů, páč svoje jsem už nějak vysrkal. |
knawi
![]() |
|
misutA nemáš pravdu,u Octagonu není AU v BULSAT,nebo C+NL,tam musíš sledovat změnu keys,pokud teda nemáš sharing.Ty znáš můj přístup k těmto všem věcem,včetně sharingu,tak že oprav svůj výrok/musíš měnit klíče při změně/já né!!!!! R^ :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@misutNazdar, nojo no, nějak mě to nedalo, mám Octagon 918 tak rád!Budu tě asi otravovat, jen, co se rozjede ABF. |
knawi
![]() |
|
@heryJako dědek, mám rád automatickou převodovku v autě. Měnit klíče ale považuju za součást hry a baví mě to včetně hledání atd, s komfortem, který popisuješ - nuda, nuda, šeď, šeď. :laughing: |
knawi
![]() |
|
re heryVidíš,vidíš,kdyby sis to přečetl,a nereagoval ihned ,nepsal bys že namám pravdu, a nemusel jsem ti to osvětlit :laughing: :laughing: |
misut
![]() |
|
dodatekjinak jsem říkal že nesněží a nyní trochu začlo Rv |
misut
![]() |
|
OCtagonkdyž to přeflešuješ a málo kdo to umí,nebo si to udělá na/Saba,Optibox,On lien apod.A/ tak to už je Octagon pouze dle vzhledu,vnitřně přes SW už je jiný přístroj,a já se bavím pouze o OCTAGONU,třeba jako zzaner,který ho asi přeflešovaný nemá,a taky ho asi trochu víc zná!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
HeryJá už pujdu jen do Dreamu,Pro mne už nic časově nemá smysl.Nechám si od tebe poradit.Tak co,který?? :) :lookaround: |
zzaner
![]() |
|
re heryPřečti si znovu co jsem napsal, třeba pomalu :laughing:kdo umí využít přístroj do všech detailů nemusí plakat :laughing: :laughing:a dívím se,že jsi reagoval kdo nechce nemá, kdo chce Rv :laughing: Rv :laughing: |
misut
![]() |
|
![]() |